The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

OΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ και τα ΜΑΤΙΑ ...ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ....



Ναι focus σε σένα..δεν υπάρχει αμφιβολία..Σε βοηθήσαμε δεν μπορείς να πεις..ιδέες στυλ..αν μας διαβάζεις ..συχνά και τακτικά..δεν μπορεί να μην το κατάφερες..χμμμ..καλά δεν λέω ειχες το υπόβαθρο..αλλά κι εμεις κάτι κάναμε..σου δώσαμε αυτοπεποίθηση..και συ μας έδωσες με το θαυμασμό σου, που τον εκδηλώνεις συνέχεια άρα αυτά πάνε μαζί..
Θα σου προτείνω καινούργια και φρέσκα..το ξέρεις οτι δεν σου ΄μιλάω για ακριβά..είναι απλά αλλα θα σε αλλάξουνε πάλι θα σε κάνουνε καινούργιο στα μάτια μου..και στα μάτια των αλλων.Για τα μάτια σου μόνο λοιπόν..όλα τα φώτα πάνω σου...θέλω να λάμπεις..

Ανανέωσε την εμφάνισή σου με μια γραββάτα..για σένα ειναι όπως τα αξεσουάρ στις γυναίκες και αν μου πεις μα εγω δεν τις μπορώ δεν τις φοράω..ειδικά το καλοκαίρι..πιστεύω ότι θα τη χρειαστείς κάποια στιγμή..πάρε μια μοντέρνα ζώνη... ενα οικονομικό αλλά μοντέρνο ρολόι...μια καινούργια θέση ..για το λαπ τοπ σου....ένα φρέσκο πουκάμισο σε χρώμα που δε φόραγες η δεν φανταζόσουν οτι θα φορέσεις ποτέ..Τόλμησε, πειραματίσου, ..προκάλεσε ίσως αλλά κάντο..θα αρέσεις ..μην αμφιβάλλεις.Στη ζωή χρειάζεται ρίσκο αλλά και στο ντύσιμο επίσης..ρίσκο σε όλα..χωρίς αυτό είναι όλα μονότονα..φλατ...

Ειναι ευκαιρία να απαντήσω εδώ και στον φίλο Αλεξάκο που υπογράφει ενα μαιλ αλλά μεσα στα καλά του λόγια και τον ευχαριστώ καλά κάνει και με..παρατηρεί γιατί προβάλω ακριβά παπούτσια επώνυμα κυρίως αθλητικά κλπ.σε παλιό ποστ .
Μα είναι απλό..ένα καλό ακριβό περιπάτου-αθλητικό ζευγάρι παπούτσια απογειώνει την εμφάνισή σου συμπληρώνοντας η αναδεικνύοντας την πιο απλή σου φόρμα η παντελόνι τζην κι ενα μπλουζάκι..το μάτι επικεντρώνεται στα παπούτσια σου..χώρια που θα τα ευχαριστηθείς πολύ πολύ καιρό λόγω ποιότητας και στυλ..νασαι σίγουρος..


Αλλαξε και την κλασσική κολώνια σου η και το after save σου αγοράζοντας κάτι πιο καινούργιο ελαφρύ γιατί είναι καλοκαίρι αλλά με μια πιο πικάντικη νότα...λίγο πειραχτική που να μη σε αφήνει να περνάς απαρατήρητος..η SENTIMENT [ESCADA] δροσερή αλλά γεμάτη...πειθώ και δυναμική για τους μεγαλύτερους η CELINE POUR HOMME σικάτη και εκφραστική.. η η JOHN VARVATOS[ναι συμπατριώτης μας που διαπρέπει στη μόδα στο εξωτερικό] σέξυ και προκλητικά ανδρική για τους νεότερους είναι εξαιρετικές για μια τέτοια αλλαγή.. που θα ήθελες..ναι ακόμη και στο αφρόλουτρό σου...COOL..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY