The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

Hair styling....and go straight

GO STRAIGHT ..ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ,ΦΙΛΑΡΙΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ,ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΥΛ, ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ.
Υπέροχες σχεδόν φυσικές ανταύγειες σε καστανά μαλλιά.Kαταπληκτικό sleek/hot αποτέλεσμα.Μy favorite οταν πρόκειται για ανταύγειες.

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΟΨΙΜΟ/ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ[δευτερο απο αριστερά πάνω]. Κρατάει όλο το μήκος και κόβεται φιλαριστό ντεγκραντέ για να έχει αέρα και κίνηση.Δεν χρειάζεται πιστολάκι απλά στεγνώνεις τινάζοντάς το ανάποδα και δείχνει χτενισμένο και υπέροχο.

Τα μαλλιά είναι ένα απο τα πιο σημαντικά σημεία ομορφιάς μιας γυναίκας. Και φυσικά όμορφα μαλλιά σημαίνει γερά και στιλπνά. Η σημερινή εποχή με το άγχος και την συνεχή ένταση σε συνδυασμό με τους ρύπους της ατμόσφαιρας καυσαέριο, σκόνες κλπ. μαζί με την
χρήση τόσων χημικών για το βάψιμο των μαλλιών, όλα τα διαφημιζόμενα προιόντα γιαυτά πιστολάκι, ισιωτικά σίδερα η σίδερο για μπούκλες, extensions,ειδικές τεχνικές λπ.προκαλούν φθορές στην τρίχα, με αποτέλεσμα πτώση, φριζάρισμα, ξηρότητα, ψαλίδα κλπ Αρα θέλω ωραία μαλλιά σημαίνει οτι φροντίζω να έχω γερά μαλλιά και φυσικά χωρίς να καταφεύγω συχνά σε κομμωτήρια που είναι πανάκριβα και τις περισσότερες φορές προκαλούν κακό αντι καλό.
Σήμερα που το 99,9 % των γυναικών βάφει τα μαλλιά του και συχνά αλλάζει χρώματα οπως και διάθεση με ανταύγιες /μες, εξειδικευμένες βαφές η αποχρωματισμούς , θεωρείται σπάνιο πια να μην τα βάφεις, τώρα χρειάζεται λίγη φροντίδα παραπάνω για να έχεις όμορφα γερά μαλλιά. Δεν είμαι λάτρης του κομμωτηρίου, θέλει χρόνο και χρήμα αρκετό, ευτυχώς διαθέτω καλά και μακρυά μαλλιά και έχω βρει τρόπους με σχετικά λίγα έξοδα για να τα έχω γερά και περιποιημένα. Θα σας πω τι έχω ανακαλύψει με τον καιρό και εφαρμόζω και αν θέλετε τα δοκιμάζετε κι εσείς.
Ας πούμε όμως τις φετεινές τάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι. STRAIGHT STORY & pony tails..thats the point.

Οχι πια κόκκινα, υπερβολικά πλατινέ ξανθά, άσπρες ανταύγιες, σαντρέ έντονα. Ναι στις φυσικές αποχρώσεις καστανού, φουντούκι,σοκολατί,σκουρόξανθου, ελάχιστες ανταύγιες φυσικές λίγο ανοιχτότερες. Φέτος πάλι φαβορί το καστανό και όλες οι αποχρώσεις του. Ζεστό, σικ, κλασσικό και μοντέρνο μαζί, ταιριάζει στις Ελληνίδες.
Οχι..στημμένα χτενισμένα μαλλιά . Ξεχάστε τις μπούκλες γιατί φέτος η μόδα τις έχει παραμερήσει. Αντίθετα θέλει τα μαλλιά σπαστά λίγο η ίσια γυαλιστερά sleek, ελεύθερα χυτά η πιασμένα σε αριστοκρατικά σινιόν, αλογοουρές pony tails κοτσίδες γαλλικές η απλές, κοτσιδάκια και μάλιστα πιασμένα αριστερά- δεξιά όπως παλιά μας τα επιαναν οι μητέρες μας, η μια μεγάλη κοτσίδα στη μέση για να μην μπερδεύονται.
θαύμα κοκκαλάκια για ξανθά/μαύρα μαλλιά. Πιάστρες κλπ.

Τότε το έκαναν γιαυτό , θυμάμαι χαρακτηριστικά τη μητέρα μου, να πλέκει τα μακρυά ως τη μέση μαλλιά μου και να τα στολίζει με φιόγκους κλπ. και ήμουν όλο θυμό γιαυτό. Μα η μοδα
τα θέλει έτσι πάλι, στολισμένα με λουλούδια, ορχιδέες, τριαντάφυλλα, πιαστράκια με στρας, πανέμορφα τσιμπιδάκια σαν κοσμήματα και πολλά πολλά χτενάκια κλπ.Ο DIOR λατρεύει τα λουλούδια. Η D.Karan τις κοτσίδες.Φέτος..αρέσει στη μόδα και το κρεπάρισμα. Εμένα δεν μου αρέσει και προτιμώ τα ίσια μαλακά και ακρεπάριστα μαλλιά. Και δω θέμα γούστου.
Υπάρχουν πάρα πολλά προιόντα και πολλές μάρκες όπως η μάσκα με 3 αιθέρια έλαια Radiant Shine Mask, sos lipidos, Organics, τόσες και τόσες με ...ειδική αποστολή να θρέψουν, να ενυδατώσουν τα μαλλιά. Θέμα επιλογής. Εγω λέω λίγα και καλά προιόντα όσο χρειάζεται και λίγη ποσότητα. Επένδυσε σε 1- 2 καλές βούρτσες απο φυσική τρίχα. Δεν σπάει τα μαλλιά και τα φροντίζει. Αξίζει τη διαφορά τιμής απο τις νάυλον.
Bάλε στα βρεγμένα μαλλιά σου ένα εξωτικό κόκκινο λουλούδι. Simple and sexy.
Φόρεσε το πιο γλυκό σου χαμόγελο.Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο?

TOM FORD hair styling proposals
http://www.vogue.co.uk/shows/photos/Default.aspx?ShowID=5413

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY