The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Σαν το σκύλο...με τη γάτα..και οι πασχαλίτσες...

Image
για να μαθαίνουμε...

* Δράση: Οι γάτες έχουν πολλή ζωντάνια και από αυτές μπορείς να μάθεις να μην αρκείσαι σε τίποτα.

* Τεμπελιά: Τα γατιά τεμπελιάζουν για να εξοικονομούν ενέργεια. Η πιο φιλοσοφική ανάλυση του θέματος λέει πως χαλαρώνουν για να μπορούν όταν θέλουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

* Αυτοεκτίμηση: Οι γάτες είναι ζηλιάρες και μας διδάσκουν να εκτιμούμε τον εαυτό μας και να υπολογίζουμε στις δικές μας δυνάμεις.

* Ανεξαρτησία: Οι γάτες δεν είναι καθόλου κτητικές και, σε αντίθεση με τα άλλα ζώα, δεν δένονται με τίποτα και κατ' επέκταση δεν δημιουργούν ποτέ εξαρτήσεις.

* Ονειρα: Λένε ότι οι γάτες ζουν με τη φαντασία τους και ονειρεύονται για να ξεπερνούν τις δυσκολίες.

* Σχέσεις: Οι γάτες διατηρούν πάντοτε καλές διπλωματικές σχέσεις με το περιβάλλον τους.




Οι άντρες των ονείρων μας? Αλήθεια υπάρχουν τέτοιοι πια? Μπορεί..ίσως... και όλα παίζουν.Και οι ...πασχαλίτσες ακόμη.
Αυτοί καιρός να βάλουν τα ανοιξιάτικα/καλοκαιρινά τους...και συ ήδη τοκανες με τη πρώτη στάμπα του ήλιου στο σώμα σου...γιατί δεν έβαλες αντηλιακό...παρότι ορκίστηκες ότι θαναι
το πρώτο καλοκαιρινό που θα φορέσεις.

Τύποι sexy & single..δεσμευμένοι/παντρεμένοι/διαζευγμένοι... εναλλακτικοί μέχρι κόκκαλο..με βερμούδες στρατιωτικού στυλ...με μυστήρια δήθεν..διάθεση...κρύβουμε για να σε εξιτάρουμε...αμ τι νόμισες..γατούλα μου..
.Φυσικά κάνουν και ..τακτική ανάβαση στα Βραχώδη όρη...κλπ...alternative τυπάκια...η με σποραδικές γκρίζες τρίχες και κουστούμια..executives...η φορεσιές καλό -λαικό παιδί αλλά χτυπημένο απο τη ζωή...ψάχνει για μια καλή κοπέλλα να μοιράζεται...τον πόνο του.

Βασικά ξέρεις ότι ο σπόνσορας είναι η νέα καλοκαιρινή διάθεση και με τσεκαρισμένο το ζώδιο τους που επιβεβαιώνει οτι είναι σούπερ...έτοιμοι να ερωτευθούν η να ξαναερωτευθούν η απλά να περάσουνε καλά..βιώνοντας μια περιπέτεια που θα τους φρεσκάρει και θα τους αναζωογονήσει.
Και φυσικά το πιστεύουν και το ελπίζουν. Και έχουν επιδοθεί...στο σπορ της κατάκτησης του εδάφους.

Μην αγχώνεσαι.Τόχεις ...και είσαι γάτα.Κι αν εκείνος έχει τις βερμούδες...τα πουκάμισα...τα καλοκαιρινά πουλοβεράκια...η τις κλασσικές =φώκιες= της Timberland..και δηλώνει ότι απο τα γεννοφάσκια του ξέρει να ξεχωρίζει το καλό malt.. έχεις φουστίτσες..μίνι και μάξι...εξώπλατα και φινετσάτα φω μπιζού...αέρινες πουκαμίσες...και τατού με χέννα στο πλάι του ποδιού...και χαμηλά πολύ χαμηλά στη μέση... εσώρρουχα για λιποθυμίες...και εντάσεις...και μακιγιάζ 7 αστέρων.Μία του και μία σου.

Αρνείσαι το...malt...άλλωστε...πίνεις..πεισματικά..χυμό φρούτων γιατί θες...νηφαλιότητα ...επίσης ξέρεις οτι κάνει καλό στην επιδερμίδα σου..και παρότι τα χρόνια περνάνε εσυ..στερείσαι απο ρυτίδες..και σαρέσει.
Εκείνος...ήδη νοιώθει άβολα..απλά δεν το δείχνει.Το..παίζει άνετος...αν και τρέμει μηπως δεις τα πρώτα αραιωμένα μαλλιά του.

Ομως είναι σταρ και αυτό θέλει να ξέρεις...Ο κυρίαρχος του κήπου...και της αυλής.

Αν εκείνος και η εφηβική αντιμετώπιση της ζωής που τον χαρακτηρίζει έρχεται σε συνδυασμό με την ψαγμένη του προσωπικότητα...την ετοιμότητα στις ατάκες..και λίγο απο μυστήριο εσύ έχεις να αντιπαραθέσεις τις γνώσεις σου για το National Geographic.. το πρόσφατο ταξίδι σου στη Παταγωνία και τις οικονομικές σου γνώσεις πάνω στα καινούργια ομόλογα.
Οι Ινδίες ήρθαν τυχαία και μόνο για τα τατού χέννας.

Αν εκείνος είναι το καλό παιδί με μόνιμη στολή εξόδου..το τζην και το πουκάμισο ...αθλητικά
Assics & Puma..και λατρεύει..τα αθώα κοκτέιλ Μαλιμπού ανανά ενώ.. σε κυττάει με τα αθώα του αγγελικά μάτια έτοιμα να σε ρίξουν σε δευτερόλεπτα...εσύ έχεις..τη φουστίτσα με το θραμπαλά...το σκιστό στα πλάγια παντελόνι...η το ξεβαμμένο τζηνάκι σου που σου τονίζει τους γλουτούς
και τα καινούργια Moschino γιαλιά σου ηλίου
Τα νυχάκια σου αστραποβολούν και τα χεράκια σου έτοιμα για χάδια περιποιημένα και φροντισμένα με την νέα κρέμα ενυδάτωσης της Μ & Κ...με άρωμα σοκολάτα και καραμέλα.

Αν εκείνος ξέρει άψογα jet ski...πίνει Μοjito και βρίσκεται μόνιμα πρώτο τραπέζι λαική πίστα...με καρώ μποξεράκι μέσα απο το Βερτσάτσε παντελόνι του...κόψτου το αίμα...και κράτα τον ξάγρυπνο...με τη σκέψη καθηλωμένη... φορώντας εκείνη τη μακρυά τουαλέτα με το αβυσσαλέο ντεκολτέ...τα μακρυά σκουλαρίκια και το 15ποντο στιλέτο Μiu Miu..που θα φορούσες ακόμη και στο κρεββάτι -είμαι σίγουρη.

Τι κι αν δεν έχει ιδέα απο ακτιβιστικά θέματα...και τις διεθνείς εξελίξεις.Για κείνον κυρίαρχος και πρώτος είναι ο χ μπασκεμπωλίστας και το ακυκλοφόρητο τζιπ του.
Ομως μην λυγάς...

Στο μπαλάκι που σου πετάει ο γόης σε ροκ βέρσιον με κείνα τα Τ-shirt με τα έντονα σχέδια
ενώ κρατάει επιδεικτικά τη βότκα του ..και σου κάνει ψυχογράφημα..περνώντας σου την εικόνα του άγριου και αδάμαστου...σφυρίζεις μάλλον χαμογελάς...και με ύφος αδιάφορο τον προσκαλείς για ένα straight ποτό...κάπου μοναχικά.
Φυσικά...εκεί θα φοράς το εξώπλατο...και θα συζητήσετε τις επιπτώσεις της φωνής της Μαντόνα στην ακουστική του Μεγάρου.Τυχαία θα επιδείξεις και τις ποδάρες σου που τόσο καιρό γιαυτές κοπανιόσουνα στο γυμναστήριο. Ξέρεις εσύ και μη μου κρύβεσαι.Αυτό ήταν το ζητούμενο σου.Σφικτά πόδια για σφικτές αγκαλιές...ξέρεις εσύ..Αρα?

Την ώρα που εκείνος θα σου δείχνει το γραμμωμένο στήθος του θα του πεις ότι σε ξενερώνει το γεγονός οτι τοχει αποτριχώσει και αυτό δεν λέει άντρας..αλλά χαλάουα.
Ολα με τρόπο όμως...ενω θα φοράς το εμπριμέ και θα λάμπεις..ακριβώς εκείνο που πήρες με δάνειο...αλλα σου πάει..πως σου πάει..Οσο για τρίχα εσύ...καθόλου...απλά θα χαιδεύεις απαλά και τσαχπίνικα τα μαλλάκια σου...ε μετά και τα δικά του αν προκύψει.

Μη σε φοβίζει το αδιάφορο μπλαζέ ύφος του ....η καταγωγή σας? αααα.....Μυκονιάτης που ξεσαλώνει ασύστολα...και πάντα σε βίλλες...φυσικά και το μαλλί ελαφρά ανοιγμένο απο την έκθεση στον ήλιο..λόγω του χωρίς οροφή αυτοκινήτου του και το κατάλευκο χαμόγελο...στο μαυρισμένο απο σολάριουμ προσωπάκι του... η τα μαλλάκια του που με τρόπο τινάζει για να σε εντυπωσιάσει..

Πες του δήθεν τυχαία οτι προτιμάς το καλό παιδί εκείνο το απλό και ανεπιτήδευτο.. το λίγο ρομαντικό... που γνώρισες προ ημερών και που είναι στη χρυσή- ώριμη αλλά ακόμη νέο σε ηλικία...που σου αρέσει επειδή ακριβώς έχει μια μικρή αραίωση στο κεφάλι γιατί φρόντισε αντι τρίχες να είναι γεμάτο γνώσεις.. και είναι ήδη φτασμένος.Γιατί διάβαζε...δεν σπούδαζε στις πίστες. Και όταν τον γνώρισες σκέφτηκες αμέσως πως θα είναι να...αλληλοταίζεστε στόμα με στόμα... με φρέσκιες φράουλες.
Επίσης τόνισε ότι και για σένα η δέσμευση είναι κάτι που σου προκαλεί αυτόματα σπυράκια..ενώ επιδεικνύεις δήθεν τυχαία την πανάκριβη τσάντα σου και το καινούργιο μεταξωτό σου φουλάρι σετάκι με το φίρμα ρολόι σου που αγόρασες δουλεύοντας.
.Πόσα ξέρεις!!! με τρομάζεις και μένα...


Εχεις αρχίσει και νικάς..Απλά εκείνος δεν το ξέρει ακόμα..

Στο κάθε αντρικό μυαλό η διάθεση για κυνηγητό..και ερωτικό παιχνίδι ειναι πάντα εκεί...κυκλοφορεί εντατικά στο αίμα του...και ο έρωτας τον ανεβάζει όσο εσένα.

Το ζητούμενο είναι να καταλάβει ότι ναι μεν είσαι γατούλα χαδιάρα ναζιάρα και νιαου νιαου...με όρεξη για ζουζουνιές...τρελλές μαζί του...αλλά και δυναμικό πλάσμα γεμάτο ταλέντα ..με μόρφωση και προσωπικότητα αντάμα φυσικά με ανεπανάληπτο στυλ.
Και ότι το τελευταίο που ποτέ θα σκεφτόσουν είναι να τον..παγιδεύσεις..Γιατι θα ήταν ξεφτίλα για σένα.

Δεν πείθεται εύκολα...έτσι έμαθε...ναναι ..κι έτσι ακούει οτι γίνεται...αλλά κι αν πειστεί ...είναι έτοιμος ...να την κάνει απο φόβο και μόνο...γιατί σίγουρα έξυπνη και νόστιμη ειναι επικίνδυνη.
Ενώ η ...άλλη ...η εμφανώς ..χόρτο...αλλά παμπόνηρη ..δεν είναι...πως να του περάσεις ότι αυτή είναι η επικίνδυνη γιατί είναι απλά low και σαν τέτοια θα είναι ίσως ικανή για οτιδήποτε.

Αντε να του εξηγείς ότι δεν έχεις ανάγκη το..γάντζωμα..δεν θες κανένα κουφέτο..δεν θες να γίνεις αυτοκόλλητη...δεν σου αρέσει το στρίμωγμα και σένα.Κυρίως δεν θες να γίνεις low.
Θα μου πεις..όσο πιο low τόσο πιο...σέξυ.Ταχουνε κάνει αχταρμά..μέσα τους..τι να κάνουμε?

Πως να τον πείσεις? πως να του το πεις? οτι διαθέτεις και συ δικές σου γνώσεις σε τρελλές μπαλλιές που δεν διστάζεις όμως να αποκρούσεις αν το θελήσεις ..η κάνεις δήθεν οτι τις τρως χωρίς διαμαρτυρία..γιατί εκείνος είναι σαφώς καλλίτερος στο άθλημα.

Ο αντρικός εγωισμός...και το προσκύνημά του.

Πάντως μεταξύ μας...

Στο χέρι σου είναι αυτός ο καυγάς...να καταλήξει στην πιο fun εκδοχή του είτε είσαι μικρότερη του η μεγαλύτερη απο κείνον.Στο παιχνίδι του έρωτα..κανένα ρόλο δεν παίζει αυτό το ηλικιακό...και εσύ το διαπιστώνεις καθημερινά..όσο οι άνθρωποι κινούνται σε νέα προχωρημένα δεδομένα.Με έκπληξη και απορία.

Κι αν αυτός δεν είναι τελικά..ο παρτενέρ σου στο παιχνίδι της ζωής η έστω το μωρουλίνι/
αγοράκι σου το καραμελίσιο και λουκουμίσιο...μόνο...εστω για μερικούς μήνες...μην χαλαστείς..προχώρα παρακάτω..με ατού τα όσα έμαθες απο τη...συγκεκριμένη ..φαγωμάρα.

Προσπάθησε νασαι εσύ...και μόνο εσύ...είναι ωραίο κι αυτό...άνοιξε διάπλατα τα μάτια και το μυαλό...και απογείωσε την αυτοπεποίθησή σου.

Αν τον ερωτεύτηκες τρελλά προσπάθησε να τον ξαναφέρεις κοντά...προτάσσοντας τα στήθη με τα νέα εκπληκτικά λινζερί..με φιλιά που θα τον κάνουν να ξεχάσει ....το όνομά του..και να ...ξαναδεί...το θέμα...και δός του να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι για σένα.


Τόνισε αλλά και υπερασπίσου με έργα το γεγονός
ότι δεν έχεις καμμιά απολύτως πρόθεση να τον εγκλωβίσεις..γιατί απλά...δεν θα σου άρεσε έτσι ..και ότι διατηρείς και συ...το δικαίωμα της επιλογής ...της αναθεώρησης..της αλλαγής ..υπερασπιζόμενη την αυτονομία σου και την ατομική σου ελευθερία.

Θεωρώ..τη σχέση σκύλου-γάτας την πιο cool..έχει σασπένς..είναι σαν παιχνίδι επικράτησης αλλά χωρίς νικητή η νικημένο.

Απλά το βράδυ τα ξεχνάνε όλα και κοιμούνται κοντά-κοντά στα χαλάκια τους...η με το ...τηλέφωνο αγκαλιά...κοπανώντας τα σμσ....και ανταλάσσοντας ζουζουνιές...μαλακωσιές και γλυκόλογα.. και φυσικά κάθε καυγάς..μπορεί να καταλήξει σε καταπληκτική...εγκεφαλική σχέση μικρής η μεγάλης διάρκειας δεν έχει σημασία.. και/η σε συνεύρεση με εξτρίμ δόσεις διέγερσης της libido...και εφαρμογές πάνω...σε ...άπειρα νούμερα.
Τα όμοια δεν έλκονται πάντα..και τα ετερώνυμα δεν παθαίνουν τίποτα σαν ετερώνυμα...αντίθετα καλοπερνάνε χωρίς σταλιά μονοτονίας.

σημ...
Αυτό το τόπικ γράφτηκε για χατήρι της κολλητής μου...Ηθελε συμβουλές..και κάποιο ξεκαθάρισμα...λέει μέσα της...Κι οι δυο...πιστεύουμε ακόμη στις πασχαλίτσες...παρά τα στραπάτσα..Κάθε μια με το δικό της τρόπο.
Και επιπλέον ηθελε..ντε και καλά...να γράψω...για τη σχέση αντρών /γυναικών με τις...πασχαλίτσες.
Της δήλωσα μη σχετική...μόνο για στυλ γράφω καλούτσικα της είπα.Χαμογέλασε και είπε γράψε...Ε το ..ανέμειξα...και στην τελική αυτό μπόρεσα να σκεφτώ κι αυτό έγραψα...

Οι πασχαλίτσες άλλωστε όσο πάνε λιγοστεύουν...λιγοστεύουν...και μένουν μόνο ελάχιστες.
Αλλοι τις λένε και έρωτα...αγάπη...μα είναι μόνο πασχαλίτσες...και ...περπατάνε στα μάτια σου...φιλενάδα...Δηλ...Εσυ κανονίζεις αν θες να τις βλέπεις...υπάρχουν δεν υπάρχουν...


Οι πασχαλίτσες στ αλήθεια είναι οι μικροσκοπικοί αγγελιαφόροι της άνοιξης και οι σύντροφοι των λουλουδιών και των κηπευτικών. Γουρλίδικες αλλά και εξολοθρευτές των βλαβερών εντόμων..Μεγάλη καλοτυχία ... λέει ο λαός μας,... να πέσει πάνω σου πασχαλίτσα. Κι αν κάνεις και τη διώξεις... σημάδι γρουσουζιάς! Σαν να αποκρούεις ένα έρωτα.

Θυμάμαι παιδί... κάθε που προσγειωνόταν καμιά πάνω στο μπράτσο μου...έκανα μεγάλη χαρά και βιαζόμουν να προλάβω μιαν ευχή πριν εκείνη ξανανοίξει τα φτερά της και με αποχαιρετήσει.. Ακόμη και τώρα..

Ένα από τα πιο συμπαθητικά και όμορφα έντομα. Ακόμη κι εκείνοι που φοβούνται ή απεχθάνονται τα ζουζουνοειδή,.. την πασχαλίτσα την καλοδέχονται. Κατακόκκινη με μικροσκοπικές μαύρες βουλίτσες μόλις τη βλέπουμε λάμπει το βλέμμα μας και χρωματίζεται η ματιά μας...Ακριβώς σαν τον έρωτα..

Εκτός όμως απο χαριτωμένη και γουρλίδικη είναι και ο μεγαλύτερος σύμμαχος των φυτών κατά των βλαβερών εντόμων .. Οι πασχαλίτσες με εντυπωσιακό ρυθμό και πείσμα...καθαρίζουν τις καλλιέργειες από όλα αυτά τα καταστροφικά έντομα..

Η φύση βλέπεις φιλενάδα... είχε προνοήσει.. όπως πάντα.. Έπλασε τούτα τα κόκκινα πλασματάκια, για να προστατεύουν τα τρυφερά φυλλαράκια και τους βλαστούς από τους εχθρούς τους..

[1553q6o.jpg]

Ο κύκλος της ζωής.. Μονάχα που.... εμείς οι τωρινοί.... τα θαλασσώσαμε...

Και δεν τοχουμε πάρει ...ούτε χαμπάρι...

Κάποιες φορές ...κάτι πασχαλίτσες όμως...αυτές οι ξεχωριστές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY