The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Οι αντικαταστάτες...Τοσο κοντά στο reality

Αντικαταστάτες Αντικαταστάτες Αντικαταστάτες

ΖΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ

Στην αρχή ήταν ο ηλεκτρονικός υπολογιστής. Ακολούθησαν το ίντερνετ, το e-mail και τα μικροσκοπικά κινητά. Και τώρα, σέξι αντικαταστάτες-ρομπότ έρχονται να υποκαταστήσουν τους ανθρώπους, που δε χρειάζεται πια να συμμετέχουν άμεσα στην πραγματική ζωή.

«Στην ταινία, οι αντικαταστάτες εκπροσωπούν την απόλυτη ελευθερία, τόσο από το σωματικό πόνο όσο και από την πνευματική κούραση της καθημερινότητας. Η απόλαυση γίνεται ζήτημα μιας απλής σύνδεσης» εξηγεί ο σκηνοθέτης Τζόναθαν Μόστοου. «Για κάποιους όμως, η αντικατάσταση συνεπάγεται την εγκατάλειψη της ανθρώπινης φύσης. Σε έναν κόσμο όπου η πραγματική επαφή με τους άλλους σπανίζει, μήπως και η ίδια η έννοια της αγάπης κινδυνεύει να χάσει το νόημά της? Αυτές είναι μερικές από τις ιδέες που επεξεργαζόμαστε στο έργο».

Αντικαταστάτες Αντικαταστάτες Αντικαταστάτες

ΕΝΑ ΚΟΜΙΚ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΙΝΙΑ

Η υπόθεση της ταινίας βασίστηκε σε μια ιστορία κόμικ του Ρόμπερτ Βεντίτι, που με τη σειρά του εμπνεύστηκε την υπόθεση από μια κοινωνιολογική έρευνα. «Η έρευνα έδειχνε ότι αρκετοί από τους παίκτες των πρώτων διαδικτυακών παιχνιδιών ταυτίστηκαν τόσο πολύ με τον online χαρακτήρα τους που τελικά έχασαν τη δουλειά τους . Αυτή η ιδέα με εντυπωσίασε: ότι υπάρχει μια βασική ανθρώπινη επιθυμία να είμαστε κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό μας». Για να προσεγγίσουν αυτόν το μελλοντικό κόσμο που κατοικείται σε μεγάλο βαθμό από ρομπότ, το δίδυμο των σεναριογράφων άρχισε να ερευνά τη σύγχρονη τεχνολογία που αντανακλάται στην ιστορία του Βεντίτι. Έτσι ανακάλυψαν έναν Ιάπωνα επιστήμονα, τον Χιρόσι Ισιγκούρο, που δίνει διαλέξεις σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από μια πλαστική εκδοχή του εαυτού του, χωρίς ο ίδιος να φεύγει από το γραφείο του στην Οσάκα, αλλά και έναν πίθηκο στη Βόρεια Καρολίνα, που με τη σκέψη του κατευθύνει την κίνηση ενός ρομπότ στο Κιότο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY