The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Relationship breaks...Submit query...




Καιρό τώρα θάθελα ναχα το blog χωρισμένο σε 2 μεγάλες ενότητες.Ανδρας-Γυναίκα.Μετά ξεχωριστά για τον καθένα...κάθε θέμα... Μόδα..ομορφιά..ευεξία..σχέσεις...κλπ κλπ.Και ενας κοινός τόπος για τα υπόλοιπα.Πρόταση βιβλίου-φιλμ-έξοδος κλπ.Παραμένει στη σκέψη..Δύσκολο εγχείρημα..με χρονικές προεκτάσεις..κ ακόμη χρήση-γράψιμο-επιμέλεια απο πιο πολλά χέρια.. Δεν πειράζει..Εκ των ενόντων λοιπόν...
- Προσπαθώ να γράψω και σαν απάντηση σε ότι με ρωτούν[γραπτά -προφορικά].Φυσικά μεσα απ τις απαντήσεις δίνω τη γνώμη μου..κ καταθέτω..απαλά...κ τις δικές μου εμπειρίες..Σαν να είμαστε μαζί..για καφέ..η στη βόλτα με φίλες η φίλους. Στις εξόδους εκεινες...που όλα συζητιούνται..στο περίπου...ανάλογα το θάρρος και τη φιλική σχέση.
Οσο για τις...σκέτες... γυναικοπαρέες..έχουν και αυτές τη χάρη τους.
Κυρίως μια άπλα συζητήσεων.Απ όλα έχεις το θετικό και το αρνητικό..

Φυσικά συμβαίνει..

Η γνώμη...δίνει και απάντηση...και σε κάνει να μην χρειαζεσαι καν την ερώτηση..Απλά..κυλάει...
=====================================================
Με τρελλαίνει..Οταν σκέπτομαι..οτι υπάρχουν άνθρωποι...που για χρόνια τους καταθέτεις ψυχή-σκέψη..κ δεν μπορούν να καταλάβουν για σένα το παραμικρό.Τουλάχιστον για την ποιότητα σου..για την λογική σου..για την ικανότητά σου στη σωστή διαχείρηση..μιας κατάστασης.Και είναι άδικο...η παρόρμηση..ο αυθορμητισμός...να χαρακτηρίζεται αδυναμία χειρισμού..η έλλειψη λογικής.Ειναι άδικο το να μην μπορείς να ξεχωρίσεις τι είναι ...σωστό πάθος..τι είναι άρρωστο..τι βλέπει ο άλλος σαν κέρδος..πόσο το εκτιμά..πόσο ανώτερος είναι...τι είναι θέρμη ψυχής ..τι είναι δοτικότητα χαρακτήρα..τι είναι αθωότητα..τι είναι άδολο...τι δόλιο κλπ.
Και αυτό να το βλέπεις σε ανθρώπους που έχουν παιδεία..μόρφωση..δυναμισμό.
    • Με αποτρελλαίνει..οταν οι ίδιοι άνθρωποι...φοβούνται εσένα..η το τι νοιώθεις..και τρις χειρότερα...το τι νοιώθουν η μπορεί να νοιώσουν για σένα..κ σε απωθούν με όλους τους τρόπους..κ για οποια αιτία.Ξέροντας οτι αυτό σε πληγώνει...σε λυώνει ..σε υποβιβάζει.Κανένας ενδοιασμός.
    • Μόνος κυρίαρχος ο Φόβος..Φόβος για το συναίσθημα...κ τις πιθανές επιπλοκές του.Ανασφάλεια... για το ίσως κ μπορεί γεγονός..που ίσως συνέβη σε άλλους..με άλλους.Τι κρίμα..η παιδεία να μην μπορεί να σου δώσει και την ικανότητα ευθυκρισίας.Τι κρίμα..το δεν σε αγγίζω...δεν μου κάνεις...για να μην πατήσεις -ισως-μπορεί...στο έδαφός μου.Εχει κι ενα όριο...η ασφάλεια..η η ανασφάλεια επίσης και πως την αντιλαμβάνεται κανείς.
Και το ειρωνικό είναι..οτι οι ίδιοι άνθρωποι..αφήνονται ανωχύρωτοι...σε light-low-flat & φυσικά επικινδυνότερες καταστάσεις...κλείνοντας ερμητικά πόρτες σε κείνους που αποδεδειγμένα εχουν...αξιοπρέπεια-υψηλό αίσθημα ευθύνης...η τουλάχιστον ...δεν έχουν ούτε πρόθεση..ούτε διάθεση..ούτε ανάγκη καν...για το δικό τους έδαφος..
Το θέμα έχει ενδιαφέρον...κ θα μπορούσε να γίνει και αντικείμενο...μελέτης..Ποιος ομως πια έχει το κουράγιο..να αναλύσει..να συνεχίζει να αποδεικνύει..η να πείσει τελικά κάποιον που έχει παγιώσει θέση..κ κρίση..κατα την δική του..εγωιστική αντίληψη...κ στενοκέφαλη οπτική.

Μάνυα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY