The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Μέσα στα χέρια σου ..γεννιέμαι..

Enlarge Image

[n1018111634_30141275_6951.jpg]Nαισε όλα τα χρώματα..αρκεί να είναι πάντα περιποιημένα..φροντισμένα..λαμπερά..nail laquers...και η μόδα φέτος το χειμώνα τα ήθελε σκούρα κόκκινα σχεδόν ..σκοτεινά..Υπάρχουν πιστές όμως που δεν αλλάζουν χρώματα, παρά μόνο σε μοναδικές περιπτώσεις-εξαιρέσεις..αλλιώς φανατικά επιμένουν στο...Γαλλικό μανικιούρ-πεντικιούρ..και ομολογώ ότι είμαι φαν σχεδόν απο την πρώτη μέρα που το ..πρωτογνώρισα..
Λαμπερό..μα και διακριτικό...αισθησιακό..θηλυκό...αυτό το υπέροχο...με το άσπρο τελείωμα..και παραλλαγή του το αρκετά άσπρο..έως και απαλό ανεπαίσθητα ροζ..της σάρκας..στολίζει τα χέρια..απογειώνει και την πιο απλή εμφάνιση...μακρύτερο η λίγο πιο κοντό ..όπως και ναχει δεν το αλλάζω..νομίζω οτι ταιριάζει σε όλα τα χέρια..δεν τρομάζει..αλλά αντίθετα..αφοπλίζει προσγειώνοντας τα μάτια στα χέρια.
Φυσικά τα χέρια!! ..απαλά..φρέσκα..τα θέλει κάθε γυναίκα..
είναι τόσο απλή η φροντίδα τους..λίγη προσπάθεια αρκεί..και θα τον ακούς να λέει.....μέσα στα χέρια σου γεννιέμαι και πεθαίνω.
Πανέμορφο γαλλικό μανικιούρ-πεντικιούρ....προνόμιο..θηλυκό ΑΤΟΥ..μιας γυναικείας εμφάνισης.Χέρια που υπόσχονται.. Χάδια..touches ? Φυσικά..
Πόδια..που μαγνητίζουν τα βλέμματα..στολίζονται απο πανέμορφα στιλέτος..η απλά πέδιλα..η γυμνά στο πάτωμα..η στη παραλία..Εχετε δει κάτι πιο sexy?
Beautiful India[gift-imgCAVHHDIW.jpg]Enlarge Image[bf647e4cd02c78d3ae653d897a4ebc2d_web.jpg]Photography. Janusz Słyk[e3df0b0fce08a748432f78caed7ab3a2_web.bmp][400daa14df867ed5b8e48cae15f8353c_web.jpg]





[dd3b5ce707f8a27a9543ffce567c1019_web.jpg]

click to commentclick to comment
DIY Essie French Manicure by mskatee22.[french_nails_700.jpg]
Ε ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...είναι το ωραιότερο..και πιο σέξυ μανικιούρ...Φυσικά δεν το αλλάζω με τίποτα..άλλο


TIPS...γενικά αλα ..γαλλικά.!!
Καλό μούσκεμα σε ζεστό νερό με λίγο αφρόλουτρο. Υπάρχουν ειδικά προιόντα γιαυτό μα είπαμε να μην ξοδεύουμε άσκοπα αν μπορούμε να το αποφύγουμε και γιατί οχι? Σπρώχνουμε-και ποτέ δεν κόβουμε-τα πετσάκια στο βάθος. Λιμάρουμε απαλά δίνοντας το σχήμα που προτιμάμε...προτίμηση δική μου? το λίγο τετραγωνισμένο
Eίναι σαφώς πιο sensual...απο το κάπως πιο μυτερό..και φυσικά πρακτικότερο. Πάντα παίρνουμε σαν γνώμονα το ήδη υπάρχον σχήμα των νυχιών και φροντίζουμε να μην ξεφεύγουμε απο αυτό που
η φύση σοφά μας έδωσε. Απαλό πέρασμα στις άκρες με το πιο λευκό βερνίκι..υπάρχουν άλλωστε και ειδικές ταινίες για να μην ξεφεύγει το χρώμα. Ακολουθεί το επόμενο laquer με το χρώμα της σάρκας...και
τελειώνουμε με γυαλιστικό διαφανές. Mερικές προτιμούν με γκλίτερ..όμως σίγουρα μαυτό χάνει αντί να κερδίζει.Υπάρχουν sets γαλλικού μανικιούρ σε όλα τα μαγαζιά καλλυντικών η φαρμακείων με τα 3 αυτά προιόντα.
Tip..άκια..με ..λάμψη..διαρκείας
Σε .extra..εμφανίσεις και για extra προσοχή στα χέρια και στα πόδια με πέδιλα..1 2 στρασσάκια ...σε κάποιο δάκτυλο.. υπάρχουν σε όλα τα σχήματα μα τα μικρά και απλά είναι ομορφότερα.Είναι αυτοκόλλητα και απλά εσείς κάνετε ένα ακόμη πέρασμα με γυαλιστικό για σταθεροποίηση.Μαγεία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY