The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

τι τους αρέσει...τελικά????








Αυτό που τραβάει έναν άντρα σε µια γυναίκα µπορεί να µην έχει καµία σχέση µε ό,τι φανταζόµαστε. Οι ειδικοί όµως φαίνεται ότι µπορούν να ρίξουν..... φως στο σκοτάδι των ανδρικών θέλω...

Προτίμηση στο γεμάτο στήθος


Σύµφωνα µε έρευνα του Ελληνικού Σεξολογικού Ινστιτούτου (ΕΣΙ), το γυναικείο στήθος συγκεντρώνει το υψηλότερο ποσοστό προτίµησης των αντρών, ενώ ιδιαίτερα υψηλό είναι και το ποσοστό που συγκεντρώνει η περιοχή των γυναικείων γοφών και τα χείλη.Όπως αποκαλύπτει ωστόσο έρευνα που έγινε στην Αµερική, τη χώρα µε τις περισσότερες πλαστικές επεµβάσεις στήθους, το µέγεθος που προτιµούν οι περισσότεροι άντρες, κόντρα στο πρότυπο των µοντέλων µε το µικρό ή σχεδόν ανύπαρκτο στήθος αλλά και στο πρότυπο των υπερµεγέθους σιλικονάτου στήθους των sex symbols, είναι το µεσαίο, κανονικό µέγεθος.

Δεν μετράει μόνο η εμφάνιση!
Σύµφωνα µε έρευνα του ΕΣΙ, 7 στους 10 άντρες θεωρούν την εξωτερική εµφάνιση σηµαντικό παράγοντα έλξης, όµως η προσωπικότητα έχει μεγάλη επίδραση επίσης.[τέσπα...δεν ...το
πολυδείχνουν αλλά...τέσπα]

Αδυναμία στο.... babyface

∆ιαπολιτισµική έρευνα που έγινε στις Ηνωµένες Πολιτείες σε άτοµα που προέρχονταν από πέντε διαφορετικές κουλτούρες έδειξε ότι οι άντρες, ανεξαρτήτως φυλής, προτιµούν γυναίκες µε µεγάλα µάτια, µικρή ...µύτη και σαρκώδη...γεµάτα χείλη, το γνωστό babyface.

Συστολή..... και χιουμορ

Μερικοί άντρες µπορεί να θεωρούν συναρπαστική τη διάθεση κάποιων γυναικών να παίρνουν πρωτοβουλίες στον έρωτα και να κάνουν την πρώτη κίνηση, όµως µια σηµαντική µερίδα εξακολουθεί να προβληµατίζεται.
Κι αυτό γιατί όταν η γυναίκα παίρνει πρωτοβουλίες στην ερωτική σχέση υπονοµεύει έναν αγαπηµένο ρόλο του άντρα: αυτόν του κατακτητή.

Μετά το πρώτο ραντεβού ομως πάντως το ισχυρό φύλο φαίνεται ότι εκτιµά ιδιαίτερα τις γυναίκες που είναι.... φιλικές και έχουν ανεπτυγµένη την αίσθηση του χιούµορ!

«Ναι» στο χρωμα

Αν και συνήθως οι άντρες αναφέρουν ότι το πιο σέξι χρώµα είναι το µαύρο, αυτή η προτίµηση µάλλον προκύπτει λόγω κουλτούρας. Έρευνες που έχουν πραγµατοποιηθεί την τελευταία δεκαετία ξεκαθαρίζουν ότι ελκύονται και φλερτάρουν περισσότερο τις γυναίκες που φορούν φωτεινά χρώµατα, και µάλιστα προτιµούν τις αποχρώσεις του ...ροδακινί!
[ροδακινί? ...ροδακινί..ότι πείτε...]
Αποκαλύψεις ....με μέτρο


Σύµφωνα µε έρευνες, το καλοκαίρι οι ερωτικές επαφές είναι πιο συχνές.
Ένας από τους λόγους για τους οποίους συµβαίνει αυτό είναι και τα ελαφρότερα ρούχα που φοράνε οι γυναίκες, τα οποία ως εκ τούτου εξασφαλίζουν περισσότερα οπτικά ερεθίσµατα για τους εκπροσώπους του αντίθετου φύλου.
Μια γυναίκα ωστόσο δεν χρειάζεται να ντυθεί προκλητικά για να διεγείρει έναν άντρα.

Ακόµα και η αποκάλυψη της γυµνής σάρκας σε σηµεία όπως τα πέλµατα, το κάτω μέρος του ποδιού...τα χέρια ή οι ώµοι ..η πλάτη...ο λαιμός....µπορεί να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του.

ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ...ΟΤΙ ΠΕΙΤΕ...Νοt bad..not bad at all...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY