The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Φυσικά ....super ...επιδόσεις...






Αναζητάτε καλύτερους οργασµούς και ....περισσότερη αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι;

Μάθετε ποιες ασκήσεις µπορούν να συµβάλουν στη βελτίωση..... των επιδόσεών σας.

Ίσως για τους περισσότερους από εµάς βασική προϋπόθεση για µια φλογερή ερωτική ζωή να είναι... το καλοσµιλεµένο σώµα και... τα ευφάνταστα σέξι εσώρουχα. Είναι όµως αρκετά για να απογειώσουν την απόδοσή µας; Είµαστε... sex... fit;

Οι ειδικοί επισηµαίνουν πως όσο µεγαλύτερη είναι η ελαστικότητα του σώµατός µας τόσο πιο ικανοποιητικές θα είναι και οι σεξουαλικές µας εµπειρίες.
Μάλιστα τονίζουν ότι χάρη σε κάποιες ειδικές ασκήσεις µπορούµε να δυναµώσουµε αλλά και να δώσουµε ελαστικότητα στους - παραπάνω από 140 - µυς που χρησιµοποιούµε στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.


Ανακαλύψτε τες.

Βασική προϋπόθεση
Θυµηθείτε: Οι ασκήσεις αυτές δεν µπορούν να κάνουν θαύµατα στην ερωτική µας ζωή. Δεν σηµαίνει δηλαδή πως αν τις εφαρµόσουµε θα οδηγηθούµε από το 0 στο 100. Προϋποθέτουν µια ήδη υπάρχουσα σεξουαλική δραστηριότητα την οποία µπορούν να τροφοδοτήσουν µε περισσότερη ερωτική ένταση. Η άσκηση άλλωστε "ξυπνάει" το σώµα µας και µας τροφοδοτεί µε ζωντάνια και ερωτική διάθεση.

Πλάτη
Συνήθως η πλάτη στηρίζεται από τα πόδια και τους κοιλιακούς, αλλά κατά τη διάρκεια του σεξ ουσιαστικά λειτουργεί ανεξάρτητα, καθώς είµαστε ξαπλωµένοι, µε αποτέλεσµα να είναι επιρρεπής στους τραυµατισµούς.
Οι κατάλληλες ασκήσεις όµως µπορούν να µας προφυλάξουν.

Η άσκηση
Ξαπλώστε µπρούµυτα. Εκπνέοντας βαθιά σηκώστε το δεξί σας χέρι και το αριστερό σας πόδι όσο πιο ψηλά µπορείτε. Στη συνέχεια χαµηλώστε τα και σηκώστε το αριστερό σας χέρι και το δεξί πόδι. Επαναλάβετε το σετ 10 φορές κάνοντας διαλείµµατα 30 δευτερολέπτων µεταξύ τους.

Μηροί
Η πίσω πλευρά των µηρών µας συνδέεται µε τη βάση της πυέλου, γι` αυτό η ενδυνάµωσή της παίζει σηµαντικό ρόλο στη βελτίωση του οργασµού... αλλά και την ένταση της ικανοποίησης.

Η άσκηση

Ξαπλώστε ανάσκελα και τοποθετήστε τα χέρια σας στα πλάγια φροντίζοντας τα πόδια σας να ακουµπάνε το έδαφος µε µια µικρή απόσταση µεταξύ τους. Εισπνεύστε και ανασηκώστε τους µηρούς σας διατηρώντας την πλάτη σας στο έδαφος σχηµατίζοντας µια µικρή γέφυρα. Μείνετε σε αυτή τη θέση και σφίξτε τους γλουτούς και τους µηρούς. Εκπνεύστε και επιστρέψτε στην αρχική σας στάση. Κάντε 20 γρήγορες επαναλήψεις. Στη συνέχεια ανοίξτε λίγο περισσότερο τα πόδια σας και κάντε 10 αργές επαναλήψεις.


Γλουτοί

Όσο πιο δυνατοί είναι οι PC µύες µας - οι µύες του οργασµού - τόσο αυξάνεται η ερωτική µας επιθυµία και οι οργασµικές συσπάσεις. Η ενδυνάµωση των γλουτών µας συµβάλλει σε αυτό.

Η άσκηση
Κρατήστε από ένα βαράκι σε κάθε σας χέρι και σταθείτε όρθιες µε τα πόδια σας ελαφρώς ανοιχτά και τους ώµους προς τα κάτω. Σταυρώστε το δεξί σας πόδι πίσω από το αριστερό (αφήνοντας µεταξύ τους µια απόσταση περίπου 60 εκ.) ακουµπώντας ελαφρά τις άκρες των δαχτύλων σας στο πάτωµα και κρατώντας τη φτέρνα σας ψηλά. Λυγίστε τα πόδια σας όσο περισσότερο µπορείτε σαν να προσπαθείτε να καθίσετε οκλαδόν. Κατά τη διάρκεια της άσκησης φροντίστε να διατηρήσετε το λαιµό σας στην ίδια ευθεία µε τη σπονδυλική σας στήλη. Επιστρέψτε στην αρχική σας στάση. Κάντε 10 επαναλήψεις µε το ένα πόδι και 10 µε το άλλο..

Ξεκουραστείτε για 20 δευτερόλεπτα και κάντε ένα ακόµη σετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY