The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

το ζώδιο του μήνα,Υδροχόος

Σας παρουσιάζουμε το αστρολογικό αφιέρωμα για το ζώδιο του μήνα, τον Υδροχόο. Διάβασε όλα τα χαρακτηριστικά του ζωδίου και μάθε όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη συμπεριφορά του.

Γενέθλια: 20 Ιανουαρίου -19 Φεβρουαρίου

Στοιχείο: Αέρας

Κυβερνήτης: Ουρανός

Συμβολίζει: Την δημοκρατικότητα, την ευστροφία, την ελευθερία, την ανεξαρτησία, τα ιδανικά, τον ανθρωπισμό, τον μοντερνισμό, την επανάσταση, τις αντιδράσεις.

Τυχερός Λίθος: Ζαφείρι, Οπάλιο. Αγαπημένο Χρώμα: Μαύρο

Θετικά Χαρακτηριστικά: Ευστροφία, πρωτοτυπία, είναι ανθρωπιστής, έχει κοινωνικές ευαισθησίες, είναι πολύ καλός φίλος

Αρνητικά Χαρακτηριστικά: Πνεύμα αντιλογίας και αμφισβήτησης, εκκεντρικότητα, αστάθεια, αδιακρισία, ανικανοποίητες διαθέσεις,

Ιδανικά ερωτικά Ταιριάσματα: Κριός, Δίδυμος, Λέοντας, Ζυγός,Υδροχόος.

Δύσκολα ερωτικά Ταιριάσματα: Ταύρος, Καρκίνος, Παρθένος, Σκορπιός, Ιχθύς.

Τα ιδανικά επαγγέλματα για έναν Υδροχόο

Άνδρας Υδροχόος: Γιατρός, Επιστήμονας, Πολιτικός, Οδηγός

Γυναίκα Υδροχόος: Συγγραφέας, Ερευνήτρια, Κατασκευάστρια ιστοσελίδων, πρόεδρος σε σύλλογο ή σωματείο.


Η προσωπικότητα του Υδροχόου

ΑΝΔΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός ο άνδρας έχει έναν δικό του πρωτότυπο τρόπο σκέψης,
είναι εκκεντρικός, φιλελεύθερος και του αρέσει πολύ η αναζήτηση. Το χαρακτηριστικό του που τον κάνει εξαιρετικά γοητευτικό, είναι οι απρόβλεπτες αντιδράσεις του! Ποτέ δεν μπορείς να έχεις την σιγουριά για το τι να περιμένεις από έναν τόσο επαναστατικό χαρακτήρα! Λατρεύει τις αλλαγές, την ανανέωση, τα ταξίδια και την αναζήτηση, θέλει να εξελίσσεται και να αποκτά όσο περισσότερες γνώσεις γίνεται. Του αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ξεσηκώνοντας, προκαλώντας με την εκκεντρική του συμπεριφορά αλλά και με τις γνώσεις του. Αυτός ο άνδρας δεν μπορεί ούτε στιγμή να περιοριστεί, θέλει να νιώθει ελεύθερος, ανεξάρτητος, χωρίς καμία πίεση ή υποχρέωση, γι αυτό και πολλές φορές γίνεται ασυνεπής, γιατί δεν μπορεί να τηρήσει χρονοδιαγράμματα. Παρόλο που σαν χαρακτήρας είναι ασταθής, είναι από τους άνδρες που τρέφει βαθιά πίστη στη φιλία, είναι ένας τρυφερός και αφοσιωμένος φίλος που στέκεται πάντα στο πλευρό των αγαπημένων του ανθρώπων, χωρίς να έχει απαιτήσεις, προσφέροντας απλόχερα μόνο την αγάπη του.


Γυναίκα Υδροχόος

Είναι ένα φιλικό και πρόσχαρο θηλυκό με ζωντάνια και ενεργητικότητα.Σεξουαλική και γεμάτη πρωτοτυπία.Έχει έναν μεγάλο κοινωνικό κύκλο και γίνεται πολύ αγαπητή, γιατί είναι πάντα μέσα σε όλα.
Έχει πολλά ενδιαφέροντα, ασχολείται παράλληλα με πολλές δραστηριότητες και της αρέσει να γνωρίζει διαρκώς νέα πράγματα. Διψά για γνώση, περιπέτεια και εξέλιξη και θέλει οτιδήποτε και όσο μπορεί να υπερβαίνει τα όριά της. Της αρέσουν οι αλλαγές, γι αυτό και πολύ συχνά παίρνει δυναμικές και ανατρεπτικές αποφάσεις, για να ταράζει τα λιμνάζοντα νερά της καθημερινότητάς της, με σκοπό να κάνει την δική της προσωπική επανάσταση. Αυτό το θηλυκό έχει έναν πρωτότυπο τρόπο σκέψης, είναι ανοιχτόμυαλη και πολύ μοντέρνα. Δεν έχει ταμπού και προκαταλήψεις, έχει τη δική της λογική και έστω και αν κάποιες φορές γίνεται εξαιρετικά ισχυρογνώμων, δέχεται τις απόψεις των γύρω της και τις υιοθετεί, εφόσον κρίνει η ίδια ότι της ταιριάζουν.
ξαφνιάζει, να εντυπωσιάζει, να κάνει και να δέχεται εκπλήξεις, αλλά και να ζει έντονα τη ζωή της χωρίς όρια και περιορισμούς. Βαριέται πολύ εύκολα τις μόνιμες ερωτικές δεσμεύσεις, γιατί αφενός μεν φοβάται τη δέσμευση, αφετέρου θέλει να αποκτά νέες εμπειρίες και να γνωρίζει νέους ανθρώπους.
Μονο με το διάλογο και την καλή επικοινωνία, μπορείτε να επηρεάσετε με θετικό τρόπο την Υδροχόο.

Ο Υδροχόος στον έρωτα

Φλερτάρει ακατάπαυστα, του αρέσουν οι νέες ερωτικές γνωριμίες και τον εξιτάρουν οι καινούριες ερωτικές εμπειρίες. Ο Υδροχόος είναι ένα άστατο ερωτικά ζώδιο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει την τάση προς την απιστία! Ωστόσο δεν μπορεί να αφιερώσει σταθερότητα και μακρόχρονη αφοσίωση σε μία σχέση, γιατί πολύ γρήγορα βαριέται. Ερωτεύεται πάντα κεραυνοβόλα, με πάθος και ένταση και εκείνες τις στιγμές νιώθει ότι ζει το μεγάλο έρωτα της ζωής του!
Έλκεται ερωτικά με άτομα που είναι πολύ διαφορετικά από εκείνον, γιατί του αρέσουν οι προκλήσεις! Αυτό που επιζητά από μία ερωτική σχέση είναι την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Δεν μπορεί να νιώσει περιορισμένος σε έναν ερωτικό δεσμό που τον εγκλωβίζει και δεν του αφήνει χώρο για να ανασάνει! Όταν βρει το άτομο που αναζητά, είναι ικανός να αφοσιωθεί . Μέχρι όμως να προκύψει αυτό, θα ευχαριστηθεί στο φούλ την ερωτική του ζωή και θα κάνει αρκετές σχέσεις που θα έχουν σύντομη διάρκεια!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY