The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΥΔΡΟΧΟΟΣ...σε λεπτομέρειες...

Ο Κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός, ο μπλε πλανήτης με την πανίσχυρη επιρροή, η οποία σας δίνει την επαναστατική και πρωτοποριακή φύση σας. Είστε μια κοινωνική πεταλούδα που θα ήθελε να βιώσει πολλές πλευρές και να ακούσει πολλές απόψεις, πριν διαμορφώσει το δικό της προβληματισμό. Μπορείτε να χειραγωγήσετε άτομα και να κάνετε να σας πιστεύουν και να σας ακολουθούν αφοσιωμένα. Μπορείτε να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε αντικείμενο και να προσαρμοστείτε σε οποιαδήποτε κατάσταση με ωριμότητα. Εκφράζετε όμως ιδιαίτερη ικανοποίηση όταν πρόκειται για αλλαγές, εφόσον η απραξία και η ανία είναι οι χειρότεροι εχθροί σας. Οτιδήποτε αφορά το μέλλον και την εξέλιξη σας είναι μια νέα ευκαιρία για σας. Οραματίζεστε πάντα ένα καλύτερο αύριο και δεν διστάζετε να πάτε κόντρα στις αρχές και στους υπάρχοντες νόμους, εν ονόματι ενός μεγάλου οράματος. Έχετε μια ευρηματική πνευματικότητα, είστε ικανοί ηγέτες και μεταρρυθμιστές του καταστημένου. Είστε γεννημένοι επαναστάτες, έχοντας το δικό σας θεωρητικό τρόπο να επεμβαίνετε στην πράξη. Κάθε προσπάθεια να σας περιορίσουν θα προκαλέσει την έντονη αντίδρασή σας, την οργή ή την φυγή σας. Το πείσμα σας αντίκειται σε κάθε αποτυχία και θα συνεχίσετε ακόμη και αν οι άλλοι σας έχουν αποδείξει το λάθος σας. Παρά το πείσμα και την σταθερή άποψή σας, είναι αλήθεια ότι δεν πρόκειται ποτέ να επιβάλετε τις ιδέες σας σε άλλους. Ωστόσο σας οδηγεί ο νους και η λογική σας και όχι τα συναισθήματα σας. Είστε ουσιαστικά ρεαλιστές και αντικειμενικοί στην κρίση σας.

Ως Υδροχόοι είστε αλτρουιστές και ενδιαφέρεστε πραγματικά για τους ανθρώπους και για την κοινωνία. Δεν περιμένετε ανταλλάγματα και αυτό μπορεί να οφείλετε πάλι στο όνομα της ελευθερίας, αφού δεν θέλετε να δεσμεύεστε σε κανέναν. Οι ανθρωπιστικές σας ιδιότητες σας δραστηριοποιούν συχνά σε εκδηλώσεις προσφοράς σε οικουμενικά θέματα και σε προβλήματα του πλανήτη μας. Συμμετέχετε και ενδιαφέρεστε πραγματικά για τους ανθρώπους και κάνετε ότι μπορείτε για να επέμβετε και να αλλάξετε τις άνισες καταστάσεις. Θα σας δουν να παλεύετε σκληρά για τα κοινά, μέσα από ομάδες, από συλλόγους ή από φιλανθρωπικά ιδρύματα, ακόμη και μέσα σε αντίξοες συνθήκες, παραμελώντας συχνά τις ερωτικές σας σχέσεις ή την οικογένεια σας. Η συχνή ενασχόλησή σας με τα κοινά θα κάνει τους οικείους σας να σας κατηγορήσουν, για αμέλεια, για αδιαφορία ή για ψυχρότητα. Η φιλία είναι κάτι ιερό για σας και αυτό σας κάνει ασυναγώνιστο σαν φίλο. Είστε από τα ζώδια που μπορείτε να διδάξετε τι σημαίνει πραγματική φιλία. Είστε έτοιμοι να θυσιάσετε με προθυμία ακόμη και τον μεγάλο έρωτά σας για να συμπαρασταθείτε στην ανάγκη κάποιου φίλου σας.

Η νέα τεχνολογία είναι ο τομέας που μπορεί να ικανοποιήσει την περίεργη και διερευνητική φύση σας. Είστε ιδιαίτερα παρατηρητικοί και μπορείτε να εξερευνήσετε σε βάθος κάθε αντικείμενο και συλλέξετε λεπτομερείς πληροφορίες. Αναζητάτε πάντα μια πνευματική διέγερση και συνεχώς ανακαλύπτετε κάτι νέο, που να αποτελεί πηγή έμπνευσης για νέες ιδέες.

Δεν είστε συμβατικοί άνθρωποι με την έννοια ότι δεν ακολουθείται τα φυσιολογικά πρότυπα, εφόσον η εκκεντρικότητα ρέει στο αίμα σας. Συχνά γίνεστε υπερβολικοί περιγράφοντας κάτι ή αναλύοντας μια κατάσταση, διογκώνοντας τη πραγματική αλήθεια. Παρόλα αυτά ασκήσετε μεγάλη επιρροή σε πολλούς ανθρώπους, σε ομάδες ή σε κοινωνίες και έχετε την ικανότητα να ηγηθείτε ακόμη μέσα σε αυτές. Μπορεί να γίνετε εξαιρετικοί πολιτικοί, κοινωνικοί λειτουργοί ή ψυχολόγοι.

Αν το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι Υδροχόος, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μια έντονη κοινωνική ζωή και πάντα πρόθυμοι να τον ακολουθείτε σε όλες τις ασχολίες του με τα κοινά ή με τους φίλους του.

Μάθημα ζωής

Μέσα στον αέναο κύκλο της ζωής η ψυχή μετενσαρκώνεται σε κάθε ζώδιο με σκοπό να διδάξει και να διδαχθεί κάτι από την μεγάλη έννοια της ΑΓΑΠΗΣ, καθώς εξελίσσεται. Στην μύηση της αγάπης η ψυχή έρχεται στο ενδέκατο αυτό ζώδιο για να διδάξει ότι η αγάπη είναι ανεκτικότητα και να διδαχτεί πως η αγάπη είναι Ένωση. Όταν καταφέρετε να αντιληφθείτε ότι και οι δυο έννοιες είναι ίσες, τότε θα έχετε καταφέρει να κυριαρχήσετε σε αυτό ζώδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY