The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ας πρασινίσουμε τη γη...Hello Green Tomorrow...




Leaves

Hello Green Tomorrow

Μαθετε Περισσοτερα

ΤΙ;

ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ!

Το Avon Hello Green Tomorrow είναι η πρώτη παγκόσμια εκστρατεία δενδροφύτευσης, ενισχύοντας τη μοναδική ικανότητα της Avon να εκπαιδεύει να παρακινεί και να κινητοποιεί τους ανθρώπους παγκοσμίως. Πάνω από εξήντα πέντε χώρες παίρνουν μέρος σε αυτή τη μοναδική προσπάθεια και όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε το Τροπικό Δάσος του Ατλαντικού στη Νότια Αμερική, ένα από τα πιο σημαντικά και απειλούμενα υπό εξαφάνιση οικοσυστήματα.

Τα δέντρα θα φυτευτούν σε συνεργασία με το Nature Conservancy που θα επιβλέψει τη δενδροφύτευση και θα λειτουργήσει ως φροντιστής του δάσους. Όλα τα δέντρα που θα φυτευτούν από το πρόγραμμα Hello Green Tomorrow θα υποστηριχτούν από το πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών Φυτέψτε για τον Πλανήτη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

Η Avon εκκίνησε το πρόγραμμα Hello Green Tomorrow δωρίζοντας $1 εκατομμύριο για να φυτευτούν και να αποκατασταθούν 1 εκατομμύριο δέντρα, που θα αποκαταστήσουν 2,500 acres από το Τροπικό Δάσος του Ατλαντικού. Τώρα χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να φυτέψουμε εκατομμύρια ακόμα και να αποκαταστήσουμε αυτό το αναντικατάστατο φυσικό θησαυρό και να εξασφαλίσουμε ένα «πράσινο» και υγιές μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Όλα όσα χρειάζονται είναι €1 για κάθε δέντρο.

ΤΙ ΘΑ ΦΥΤΕΥΤΕΙ;

Τα σημαντικότερα είδη που περιλαμβάνονται σ’ αυτή την προσπάθεια (οι ακόλουθες περιγραφές ανήκουν στο The Nature Conservancy)

  • Δενδρυλλιο Καποροροκα (Myrsine ferruginea): Τα ζώα και ειδικά τα πτηνά όπως η καστανέρυθρη τσίχλα τρέφονται με τους καρπούς του Καπορορόκα.
  • Δενδρυλλιο με χρυσα χωνακια (Tabebuia umbellate): Είναι γνωστό και αγαπημένο για τα χρυσοκίτρινα άνθη του, ενώ πολλοί πιστεύουν πως όταν ανθίζει δε θα ξανάρθει παγωνιά. Το πυκνό ξύλο του είναι ιδιαίτερα εύφλεκτο. Λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητάς του, έχει οδηγήσει στην άφθονη παράνομη υλοτόμηση του.
  • Δενδρυλλιο Γκουαπουρα (Schizolobium parahyba): Το Γκουαπούρα είναι ένα γηγενές φυτό του Ατλαντικού Δάσους, που δεν ευδοκιμεί πουθενά αλλού στον κόσμο. Παρουσιάζει την ταχύτερη ανάπτυξη απ’ όλα τα εγχώρια είδη.
  • Δενδρυλλιο με καρπο 'παγωτου' (Inga edulis): Είναι γνωστό για την μεγάλη παραγωγή βιομάζας που προέρχεται από τα φύλλα. Το δενδρύλλιο με καρπό 'παγωτού' επηρεάζει τα αγριόχορτα και την αποσάθρωση. Το μήκος του δημοφιλούς μακρόστενου καρπού του μερικές φορές φτάνει το ένα μέτρο και περιέχει ένα λευκό χυμώδη πολτό που περιβάλλεται από μεγάλους σπόρους. Ο πολτός είναι γλυκός και θυμίζει σε γεύση το παγωτό βανίλια.

ΓΙΑΤΙ;

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΠΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΡΙΟ

Τα Τροπικά Δάση είναι οι «πνεύμονες του κόσμου», και είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ευεξία όλων των ζωντανών οργανισμών παγκοσμίως, και είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην μείωση των κλιματικών αλλαγών. Η αποψίλωση είναι δεύτερη μετά από την καύση των ορυκτών καυσίμων σαν πηγή της εκπομπής του διοξειδίου του άνθρακα (ενός από τα «αέρια του θερμοκηπίου») που προκαλεί τις κλιματικές αλλαγές. Τα τροπικά δάση επίσης φιλοξενούν έναν εκπληκτικό αριθμό βιοποικιλίας ζώων, φυτών και πουλιών που είναι απαραίτητα για την ισορροπία του κύκλου ζωής της γης.

Το Τροπικό Δάσος του Ατλαντικού εκτείνεται κατά μήκος μέρους της Βραζιλίας, της Αργεντινής και της Παραγουάης και είναι ένα από τα πιο απειλούμενα τροπικά δάση στη γη. Κάποτε είχε το μήκος της Αμερικάνικης Ακτογραμμής από το Maine έως και τη Νότιο Καρολίνα ενώ σήμερα παραμένει μόνο το 7% σε μερικά απομονωμένα μέρη. Το τροπικό δάσος επίσης αποτελεί σπίτι για έναν αξιοσημείωτο αριθμό άγριας πανίδας και μια σχεδόν απαράμιλλη βιολογική ποικιλία, συμπεριλαμβανομένων 20.000 ειδών από φυτά και 1,000 είδη από πουλιά, κάποια από τα οποία δεν βρίσκονται πουθενά αλλού στη γη.

Επιπλέον αντίκτυπο στο περιβάλλον είναι ότι 120 εκατομμύρια άνθρωποι επηρεάζονται άμεσα από το Τροπικό Δάσος του Ατλαντικού για νερό και υδροηλεκτρική ενέργεια, και οι προσπάθειες αποκατάστασης δημιουργούν τοπικές εργασίες, ενισχύουν τα τοπικά ινστιτούτα συντήρησης και υποστηρίζουν την προστασία της σημαντικής πηγής νερού.

Υπάρχουν πολλά να κερδηθούν. Εάν όλο το Τροπικό Δάσος του Ατλαντικού αποκατασταθεί, θα αφαιρούνται 10 εκατομμύρια τόνοι διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα κάθε χρόνο.

Για να διασφαλίσουμε ένα πιο πράσινο αύριο, πρέπει να δράσουμε τώρα. Όλα όσα χρειάζονται είναι 1€ ανά δέντρο.

ΠΩΣ;

1€ ΦΥΤΕΥΕΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

Προσθέστε ένα δέντρο ή δωδεκάδες για να δημιουργήσετε το δικό σας «μικρό δάσος» - για εσάς ή προς τιμήν κάποιου αγαπημένου σας προσώπου.

Κάθε ευρώ φυτεύει ένα δέντρο στο απειλούμενο από εξαφάνιση Τροπικό Δάσους του Ατλαντικού στη Νότια Αμερική, που είναι κατά 93% αποψιλωμένο. Το πρόγραμμα Avon Hello Green Tomorrow συγκεντρώνει χρήματα, και τα κατάλληλα δέντρα θα φυτευτούν και θα διαχειριστούν προσεχτικά από το Nature Conservancy και τους τοπικούς συνεργάτες σαν μέρος των προσπαθειών να αποκαταστήσουν 2.5 εκατομμύρια acres του Τροπικού Δάσους του Ατλαντικού.

Για κάθε δέντρο που δωρίζετε θα λαμβάνετε ένα πιστοποιητικό ευχαριστίας που περιλαμβάνει «πράσινες» συμβουλές για να θυμάστε κάθε μέρα να μειώνετε, να επαναχρησιμοποιείτε, να ανακυκλώνετε, να εξοικονομείτε και να αναδασώνετε. Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές για εσάς και μοιραστείτε τις ιδέες σας με συγγενείς και φίλους.

ΠΟΙΟΣ;

ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΕΣΕΙΣ

Hands

Μπορειτε να βοηθήσετε να σωθεί το Τροπικό Δάσος του Ατλαντικού και να γίνεται σημαντικό μέρος της καμπάνιας για μόνο 1€ ανά δέντρο. Ο καθένας μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο – όλοι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά με μια μικρή επένδυση.

AVON PRODUCTS, INC.

Avon

Η AVON που είναι ηγέτιδα εταιρία ομορφιάς παγκοσμίως και η μεγαλύτερη στον τομές της κατευθυνόμενης πώλησης, απευθύνεται στις γυναίκες σε πάνω από 100 χώρες μέσω 6 εκατομμυρίων Αντιπροσώπων που πωλούν σε περίπου 300 εκατομμύρια πελάτες το χρόνο. Η Avon είναι αφοσιωμένη στην περιβαλλοντική διοίκηση σε όλους τους τομείς της εργασίας, και είμαστε περήφανοι που έχουμε αναγνωριστεί για πολλές από της προσπάθειές μας ανά τον κόσμο. Είμαστε σε ένα ταξίδι περιβαλλοντικής φροντίδας με πολλά να έχουν επιτευχθεί και πολλά ακόμα να γίνουν.

Η Avon δημιούργησε την καμπάνια Hello Green Tomorrow για να ενισχύσει μία από τις μοναδικές της δυνάμεις – την ικανότητα να πλησιάζει να προσελκύει και να κινητοποιεί εκατομμύρια ανθρώπους – για την αποκατάσταση ενώ σημαντικού οικοσυστήματος και προς όφελος του περιβάλλοντος ως σύνολο. Στρατολογώντας εκατομμύρια σε ένα σκοπό – να δωρίσουν ώστε να φυτευτεί ένα δέντρο – και να εκπαιδεύσουν τον κόσμο στην πράσινη συμπεριφορά, ελπίζουμε να κάνουμε μία σημαντική διαφορά στη προστασία του μέλλοντος της γης…για να μπορέσουμε να καλωσορίσουμε ένα πράσινο αύριο.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

The Nature Conservancy

Το Nature Conservancy (TNC) ιδρύθηκε το 1951 και είναι ένας από του ηγετικούς οργανισμούς συντήρησης που εργάζεται σε όλο τον κόσμο για να προστατεύσει οικολογικά σημαντικές περιοχές και νερά για τη φύση και τους ανθρώπους, Ο οργανισμός δρα σε περισσότερες από 30 χώρες και έχει προστατεύσει περισσότερα από 119 εκατομμύρια acres γης και 5,000 ποτάμια παγκοσμίως, και διαχειρίζεται πάνω από 100 προγράμματα θαλάσσιας συντήρησης παγκοσμίως. Το Conservancy είναι ένας συνεργάτης κλειδί για το πρόγραμμα Συγκέντρωσης Χρημάτων Hello Green Tomorrow της Avon. Το Nature Conservancy θα φυτέψει και θα αποκαταστήσει τα δέντρα καθώς και θα επιβλέψει το αποκατεστημένο δάσος, διασφαλίζοντας τα μακροπρόθεσμα οφέλη από το Τροπικό δάσος του Ατλαντικού.

United Nations Environment Programme

Το United Nations Environment Programme (UNEP) είναι η φωνή του περιβάλλοντος μέσα από το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών. Η αποστολή του UNEP είναι να παρέχει ηγεσία και να ενθαρρύνει τη συνεργασία για το ενδιαφέρον για το περιβάλλον εμπνέοντας, πληροφορώντας και δίνοντας η δυνατότητα στα έθνη και τους ανθρώπους να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους χωρίς να συμβιβάζουν αυτή των μελλοντικών γενεών. Το πρόγραμμα Hello Green Tomorrow υποστηρίζει το UNEP Φύτευση για τον Πλανήτη: Εκστρατεία Δισεκατομμυρίων Δέντρων, μια παγκόσμια πρωτοβουλία δενδροφύτευσης που περιβάλλει τους ανθρώπους, τις κοινωνίες, τις επιχειρήσεις, τις βιομηχανίες, τους κοινωνικό πολιτικούς οργανισμούς και τις κυβερνήσεις σε 170 χώρες. Η Εκστρατεία Δισεκατομμυρίων Δέντρων, θα αποτελέσει μια απτή συνεισφορά το Παγκόσμια Έτος 2010 της Βιοποικιλότητας, αναπτύσσοντας επίγνωση της σημαντικότητας της βιοποικιλότητας για την καλή διαβίωση.

ΠΟΥ;

Το τροπικό Δάσος του Ατλαντικού της Νοτίου Αμερικής εκτείνεται από τις Ατλαντικές ακτές της Παραγουάης, της Αργεντινής και της Βραζιλίας Πέντε εκατομμύρια χρόνια πριν, κάλυπτε περίπου 330 εκατομμύρια acres (περίπου το διπλάσιο από το μέγεθος του Texas). Σήμερα, μόνο το 7 τοις εκατό έχει παραμείνει. Ενώ βρίσκεται στην Νότια Αμερική, το Τροπικό αυτό Δάσος είναι ένα από τα πιο σημαντικά δάση που θεωρείτε «πνεύμονας της γης» για όλους, παντού.

Είναι, επιπλέον, ένας από του σημαντικότερους χώρους φύλαξης της βιοποικιλότητας στη γη, με 20.000 είδη φυτών, 1,000 είδη πουλιών και 23 είδη πρωτευόντων θηλαστικών, μερικά από τα οποία δεν υπάρχουν πουθενά αλλού.

Άνθρωποι σε πάνω από 65 χώρες ενώθηκαν μέσα από το Πρόγραμμα Hello Green Tomorrow για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση του Τροπικού δάσους του Ατλαντικού, αντιπροσωπεύοντας την πρώτη παγκόσμια κινητοποίηση για την αποκατάσταση ενός δάσους.

Αυτή είναι η λίστα των χωρών που συμμετέχουν:

  • Αλβανία
  • Αργεντινή
  • Αυστραλία
  • Βολιβία
  • Βοσνία
  • Βραζιλία
  • Βουλγαρία
  • Καναδάς
  • Χιλή
  • Κίνα
  • Κολομβία
  • Κροατία
  • Κύπρος
  • Τσεχική Δημοκρατία
  • Εκουαδόρ
  • Ελ Σαλβαδόρ
  • Εσθονία
  • Φιλανδία
  • Γαλλία
  • Γεωργία
  • Γερμανία
  • Ελλάδα
  • Γουατεμάλ
  • Ερζεγοβίνη
  • Ονδούρα
  • Ουγγαρία
  • Ισλανδία
  • Ιρλανδία
  • Ισραήλ
  • Ιταλία
  • Ιαπωνία
  • Ιορδανίαn
  • Καζακστάν
  • Κορέα
  • Κουβέιτ
  • Κιργιστάν
  • Λετονία
  • Λίβανος
  • Λιθουανία
  • Μακεδονία
  • Μαλαισία
  • Μάλτα
  • Άγιος Μαυρίκιος
  • Μεξικό
  • Μολδαβία
  • Μαυροβούνιο
  • Νικαράγουα
  • Νότια Κύπρος
  • Αμάν
  • Παναμάς
  • Περού
  • Φιλιππίνες
  • Πολωνία
  • Πορτογαλία
  • Πουέρτο Ρίκο
  • Ρεουνιόν
  • Ρουμανία
  • Ρωσί
  • Σερβί
  • Σλοβακία
  • Σλοβενία
  • Σαουδική Αραβία
  • Ισπανία
  • Ταϊβάν
  • Ταϊλάνδη
  • Τυνησία
  • Αγγλία
  • Ουκρανία
  • Ηνωμένα Αραβικά
    Εμιράτα
  • Ουρουγουάη
  • Η.Π.Α
  • Βενεζουέλα

Πατήστε εδώ για να δείτε ποιες χώρες έχουν τοπικό site.


ΠΟΤΕ;

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!

Το Avon Hello Green Tomorrow είναι μια μακροπρόθεσμη δέσμευση, αλλά σας βιάζουμε να δράσετε τώρα. Οι αρχικές προσπάθειες επικεντρώνονται κυρίως το Μάρτη μέχρι το Μάη του 2010, και θα ανακοινώσουμε το πρώτο ποσό χρημάτων που συγκεντρώθηκε στις 5 Ιουνίου 2010, για να τονίσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, για αυτό μην καθυστερείτε.

Μην καθυστερείτε. Δράστε τώρα για να δημιουργήσετε ένα πρασινότερο αύριο – κάθε ευρώ μας φέρνει ένα δέντρο πιο κοντά στην αποκατάσταση του Τροπικού Δάσους του Ατλαντικού.

Χρειαζομαστε τη βοηθεια σας για να φυτεψουμε εκατομμυρια δεντρα…...για το σήμερα και για τις επόμενες γενιές. Κάθε ευρώ μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε ένα πράσινο αύριο. Είναι τόσο απλό – και τώρα είναι η ώρα να δράσουμε!

Πράσινες Συμβουλές

Μικρές καθημερινές αλλαγές μπορούν να έχουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Θυμηθείτε: Μειώστε, Επαναχρησιμοποιήστε, Ανακυκλώστε, Εξοικονομήστε, Αναδασώστε.

Αναδασωστε

Εγχώρια Φυτά

Replant

Επιλέξτε εγχώρια και ανεκτικά στην ξηρασία φυτά, συμπεριλαμβανομένων ποικιλιών που ελκύουν τα πουλιά και τις πεταλούδες, για τον κήπο του σπιτιού σας και αντικαταστήστε ένα μέρος του γρασιδιού με φυτά που χρειάζονται λιγότερο νερό, λίπασμα και συντήρηση.

Τι Νέο Υπάρχει;

Ο Κύκλος Ζωής ενός T-Shirt.

Ένα T-Shirt Δεν Είναι Απλό Πράγμα

Οι περισσότεροι από εμάς αγοράζουμε προϊόντα χωρίς να σκεφτόμαστε από πού προέρχονται. Αλλά εάν είστε επιστήμονας ή ένας από τους αναπτυσσόμενους καταναλωτές με οικολογική συνείδηση, θα σκεφτείτε την επίπτωση ενός προϊόντος σε όλη του τη ζωή, ή τον «κύκλο ζωής». Οι Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις προκύπτουν σε πολλά σημεία κατά τη διάρκεια ζωής του προϊόντος: όταν η πρώτη ύλη εξάγεται και βιομηχανοποιείται, όταν το προϊόν μεταφέρεται στα καταστήματα και όταν χρησιμοποιείται από τον καταναλωτή και τελικά όταν πετιέται.

Πηγές

Αυτοί οι συνδέσεις και οι πόροι μπορούν να βοηθήσουν στην παροχή επιπλέον πληροφοριών για να μας βοηθήσουν όλους να συνεισφέρουμε σε ένα πιο πράσινο αύριο.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ

profile

NightAgency

nightagency

nightagency profile

nightagency RT @wired: Mass transit smartphone apps don't let you drive the train, but they can make more people get on board. http://bit.ly/giVwJT 3 hours ago · reply · retweet · favorite

nightagency profile

nightagency Amazing. 7 Million Fans Like Leo Messi's Facebook Page in 7 Hours http://t.co/nljQlMk via @mashsocialmedia @mashable yesterday · reply · retweet · favorite

nightagency profile

nightagency Who knew! Woody Allen Has A Favorite Font @psfk http://t.co/tCjsB3X yesterday · reply · retweet · favorite

nightagency profile

nightagency And we're at the Lakers Game... http://plixi.com/p/89890... 2 days ago · reply · retweet · favorite


Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY