The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Χίλια και ένα...αρώματα...σαν διάσημα...ονόματα

click to comment
Φαινόμενο της εποχής?..Οχι..απλά κάτι..σαν υποχρέωση για κάθε ..ντίβα. Αρώματα..perfums.. που επιβάλλει πια κάθε star..ηθοποιός..αθλητής..τραγουδιστής..καλλιτέχνης.
Η Γκουέν Στεφάνι εμπνεύστηκε, για άλλη μια φορά, από τις 4 Χαρατζούκου χορεύτριες και δημιούργησε ένα δυναμικό άρωμα ενώ εμφανίστηκε στην καμπάνια ως... η κούκλα του αρώματος.

Η Γκουέν Στεφάνι εμπνεύστηκε, για άλλη μια φορά, από τις 4 Χαρατζούκου χορεύτριες και δημιούργησε ένα δυναμικό άρωμα ενώ εμφανίστηκε στην καμπάνια ως... η κούκλα του αρώματος.

Η Κέιτ Μος, που έχει μπει για τα καλά στο χώρο της μόδας, λανσάρει το 'Kate' με άρωμα που συνδυάζει τη θηλυκότητα αλλά και αυτό το στοιχείο που σε κάνει να ξεχωρίζεις από το πλήθος.

Η Κέιτ Μος, που έχει μπει για τα καλά στο χώρο της μόδας, λανσάρει το 'Kate' με άρωμα που συνδυάζει τη θηλυκότητα αλλά και αυτό το στοιχείο που σε κάνει να ξεχωρίζεις από το πλήθος

Θα μας εξέπληττε αν το πασίγνωστο ζευγάρι Becks δεν λάνσαρε και άρωμα. Το 'Signature', όπως οι ίδιοι δηλώνουν εκπροσωπεί το δυνατό δέσιμο και το πάθος της σχέσης τους... Γι αυτό και το άρωμα είναι και

Aν το πασίγνωστο ζευγάρι Becks δεν λάνσαρε και άρωμα..θα ήταν αφύσικο. Το 'Signature', όπως οι ίδιοι δηλώνουν εκπροσωπεί ...το δυνατό δέσιμο και το πάθος της σχέσης τους... Γι αυτό και το άρωμα είναι και για γυναίκες και για άνδρες.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκλεισε μέσα σε ένα μπουκάλι τροπικά φρούτα κι έφτιαξε μια γλυκιά, σέξι μυρωδιά. Το 'Covet pure bloom' είναι η συνέχεια του 'Covet' και υπόσχεται μεθυστικές βραδιές!


Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έκλεισε μέσα σε ένα μπουκάλι..... τροπικά φρούτα κι έφτιαξε μια γλυκιά, σέξι μυρωδιά. Το 'Covet pure bloom' είναι η συνέχεια του 'Covet' και υπόσχεται.... μεθυστικές βραδιές!


Η Μπρίτνι Σπίαρς, εκτός από δυναμικό comeback, έβγαλε και άρωμα από συνδυασμό φρούτων και λουλουδιών. Το 'Hidden Fantasy' εμπνεύστηκε από την αγάπη της σταρ για βανίλια και λευκά λουλούδια.

Η Μπρίτνι Σπίαρς, εκτός από δυναμικό comeback, έβγαλε και άρωμα από συνδυασμό φρούτων και λουλουδιών. Το 'Hidden Fantasy' εμπνεύστηκε από την αγάπη της σταρ..... για βανίλια και λευκά λουλούδια.

CLOSE WINDOWGialliano..o extreme..

Ε ναι..είναι unisex....το δικό του/της ..έχει όνομα και είναι κομμάτι της προβολής η του image του/της ..φυσικά το κέρδος ..απ το όνομα Galliano ..είναι και εδώ..Συνήθως αντικατοπτρίζει το στυλ η το χαρακτήρα τους ..άλλοτε επιθετικό..άλλοτε σέξυ..άλλοτε επιβλητικό..χίλια και ένα επίθετα..για το άρωμά τους.

Το 'Inspire' της Κριστίνα Αγκιλέρα είναι φόρος τιμής στη σεξουαλικότητα, στην αυτοπεποίθηση αλλά και στους φαν της!

Το 'Inspire' της Κριστίνα Αγκιλέρα είναι φόρος τιμής στην σεξουαλικότητα...στην αυτοπεποίθηση..αλλά και στους φάν της.

Το-πρώην-bimbo girl Τζέσικα Σίμσον λάνσαρε το 'Fancy' μέσα σε ροζ χρώμα και δήλωσε ότι απευθύνεται σε καθημερινά, ρομαντικά και παιχνιδιάρικα κορίτσια.

Το-πρώην-bimbo girl Τζέσικα Σίμσον... λάνσαρε το 'Fancy' μέσα σε ροζ χρώμα και δήλωσε.... ότι απευθύνεται σε.... καθημερινά ρομαντικά και παιχνιδιάρικα κορίτσια.


Saks Fifth Avenue
SAKSFIRST Triple Points on Designer Collections for Her Details
FREE SHIPPING on orders of $150 or more with code: SFASPRING Details
SPRING SALE New Styles Added! Shop Now
Enjoy A Special Treat From Saks.com



FREE SHIPPING*
on orders of $150 or more
Now through Monday, March 23, 2009





Just enter promo code: SFASPRING at checkout.




*Offer valid with any purchase through Monday, March 23, 2009 at 11:59 pm (ET). To redeem, select Standard shipping and enter promotional code: SFASPRING. Offer valid for Standard shipping only. Offer valid at saks.com only. Gift card purchases, gift wrap, taxes, and shipping cannot be applied towards the qualifying amount. Offer may be used when shipping to multiple addresses. Valid on shipments to U.S. addresses only. Not valid on shipments to Canada. Offer not valid on Rush, Overnight, or Saturday delivery orders. Not valid in Saks Fifth Avenue stores or Saks Fifth Avenue OFF 5TH stores. Not valid on purchases of Gift cards. This offer is non-transferable.






prd_id" type="hidden">prd_id" value="845524446210460" type="hidden"> ast_id" type="hidden">ast_id" value="1408474399545537" type="hidden">
Shop By DesignerWomen's ApparelShoes & HandbagsJewelry & AccessoriesBeauty & FragranceThe Men's StoreJust KidsHome & GourmetGift ShopSaks Sale
Saks BagItemsCheckoutSaks BagItemsCheckout

Η Μαράια Κάρει εκφράζεται μέσω του 'Luscious pink' που συμβολίζει το νέο της ξεκίνημα-επαγγελματικό και προσωπικό. Είναι ανάλαφρο, αισιόδοξο και θηλυκό...οπως λέει η ίδια..









Η Μαράια Κάρει εκφράζεται μέσω του 'Luscious pink' που συμβολίζει το νέο της ξεκίνημα-επαγγελματικό και προσωπικό. Είναι ανάλαφρο, αισιόδοξο και θηλυκό, περιγράφει η ίδια.




Mariah Carey

luscious Pink




SHOP NOWSHOP NOW
Ακόμα και αν νομίζεις πως βρήκες το απόλυτο..... συγκρατήσου.
Είναι πολύ πιθανό η οσφρητική σου ικανότητα ...να έχει μπλοκάρει από την υπερβολική ποσότητα πληροφοριών και να μη σου δίνει ακριβή εικόνα.... για το άρωμα που έχεις βαφτίσει τέλειο. Επίστρεψε μια ή δυο μέρες αργότερα.... και φόρεσε μόνο αυτό. Αν και τότε συνεχίζει ...να σε ξετρελαίνει, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ..











Ομως μπορεί άραγε ένα άρωμα να μας κάνει..... πιο επιθυμητές/τους; Με ποιο άρωμα δεν θα περάσουμε ..απαρατήρητες; Ή, ακόμη καλύτερα, όλες θα θέλαμε να κάνουμε...τους άντρες να πέφτουν στα πόδια μας η αντίστοιχα..χμμ...εκείνοι έτσι θατόθελαν ..να μας μαγεύουν..να μας γοητεύουν και φυσικά να ..μην ξεχνάμε τη μυρωδιά τους.

Η απάντηση δεν είναι καθόλου....εύκολη υπόθεση και δεν ισχύουν τα ίδια πράγματα για όλους μας. Για να ανακαλύψετε το νέο σας άρωμα, θα πρέπει να... πειραματιστείτε και ποτέ μα ποτέ να μην αγοράζετε ένα άρωμα μόνο και μόνο... επειδή το μυρίσατε σε κάποιους άλλους. Πάντα να το δοκιμάζετε στον εαυτό σας.

Τα υπέροχα αποστάγματα λουλουδιών, ξύλων, βοτάνων, φρούτων και φυτών δημιουργούν τα νέα αρώματα που υπόσχονται να σας τυλίξουν σε ένα ...υπέροχο πέπλο γοητείας. Σε αφαιρετικά ή ....μπουκάλια έργα τέχνης....προκαλούν τις αισθήσεις και εκπέμπουν ακαταμάχητη θηλυκότητα.Φυσικά..τα αντίστοιχα ανδρικά..είναι τόσο μα τόσο masculine.


Kορίτσια και ..πώς να φοράτε το άρωμά σας

1.Ποτέ μη φοράτε άρωμα μετά το ντους ή το αφρόλουτρό σας. Πρώτα θα πρέπει να απλώνετε στο δέρμα σας τη λοσιόν ή την κρέμα από τη σειρά του αρώματος και στη συνέχεια, πριν ντυθείτε, βάλτε άρωμα στα σημεία του σώματος όπου χτυπά ο σφυγμός.

2.Ποτέ μα ποτέ μην τρίβετε το άρωμά σας. Αυτό που καταφέρνετε με αυτόν τον τρόπο είναι να διαχωρίζονται τα συστατικά του και να αλλοιώνεται η μυρωδιά του.

3.Φυλάτε τα αρώματά σας πάντοτε σε σκοτεινό και με κανονικές συνθήκες περιβάλλον. Το φως και η ζέστη τα αλλοιώνουν.

4.Μην ψεκάζετε το άρωμα πάνω στα ρούχα σας (ειδικά αν είναι από πολύτιμα και λεπτά υφάσματα). Το οινόπνευμα μπορεί να έχει καταστρεπτικές συνέπειες.

5.Αν σας αρέσει να μοσχοβολούν τα μαλλιά σας από το άρωμά σας, ψεκάστε τη βούρτσα σας και χτενιστείτε. Μην ψεκάζετε κατευθείαν πάνω στα μαλλιά σας.

Αγόρια...και πως να φοράτε το άρωμά σας.

2, 3,4 ..ισχύουν και για σας. Μην το φοράτε και σεις αμέσως μετά το αφρόλουτρο η το ντους .

Μην το βάζετε απευθείας στο πρόσωπό σας..και κυρίως μετά το ξύρισμα..που το δέρμα είναι σαφώς ερεθισμένο. Αρκεί η λοσιόν after. Πίσω απο αυτιά..το στέρνο..ο αυχένας..κάτω απο τους ώμους..και πίσω απ αυτούς ..είναι σημεία..κλειδιά τοποθέτησης για σας του αρώματος η της κολώνιας σας.

Κάνε... έρευνα αγοράς for guys and girls...
Σίγουρα γνωρίζεις ήδη ........τις βασικές κατηγορίες αρωμάτων (λουλουδάτα, φρουτώδη, ανατολίτικα κ.λπ.) και έχεις προτιμήσεις, αλλά και... αντιπάθειες. Πριν βγεις στα μαγαζιά....αλλά και όταν βρεθείς επί τόπου.... μη διστάσεις να αναζητήσεις τις νέες αφίξεις μόνο στον τομέα που σ' ενδιαφέρει. Μέσω περιοδικών........ internet ή.... με τη βοήθεια των υπεύθυνων στα stands θα βρεις αυτά που είναι πιθανότερο.... να σου αρέσουν και θα αποφύγεις.... όσα δεν είναι στο στυλ σου..

ΤΙPάκι ..πείρας..για γυναίκες..με φαντασία.

Για να αφήνετε στο πέρασμά σας..το άρωμά σας..και να μην ξεχνιέται..ποτέ...βάλτε λίγο

εκτός απο τα άλλα σημεία..καi στο πίσω μέρος απο το γόνατο..στην κλείδωση του ποδιού..




Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY