The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Καλοκαιρινές...αγάπες...σε 4 χρώματα...

Το ιδανικό χρώμα του πουκαμίσου δεν είναι το λευκό.Το χρώμα έχει κάνει την επάνοδό του στη masculine γκαρνταρόμπα & το αντρικό πουκάμισο οφείλει να υιοθετήσει την τάση αυτή και να «χρωματίσει» το ντύσιμό σας. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να φορέσεις.... ροζ πουκάμισο που, ούτως ή άλλως, δεν κολακεύει κανένα αρσενικό.

Για να έχεις μια συλλογή που περιλαμβάνει τις κατάλληλες χρωματικές αποχρώσεις που συμφωνούν με τις φετινές επιταγές της μόδας πρέπει να ξεχάσεις το βαρετό λευκό [αν κι εγω το βρίσκω...πολύ σέξυ και ειδικά σε μαυρισμένη επιδερμίδα...και το «θηλυκό» ροζ. Τα χρωματιστά πουκάμισα που πρέπει να προστεθούν στη συλλογή κάθε άντρα είναι τα εξής:

Γαλάζιο


Το κλασικό γαλάζιο πουκάμισο που βρίσκεται πάντα στη μόδα, είναι στην πραγματικότητα πιο εύκολο στους συνδυασμούς από το λευκό. Είναι το πουκάμισο που μπορεί να αποτελέσει στοιχείο ενός casual ντυσίματος καθώς και μιας επίσημης εμφάνισης. Μαζί με μια γκρι γραβάτα και ένα γκρι σκούρο κοστούμι μπορείτε να προσθέσετε ένα τόνο επισημότητας, ενώ φορεμένο με ένα απλό υφασμάτινο μπλε ή μαύρο παντελόνι, το look σας γίνεται αυτόματα πιο ανάλαφρο και καθημερινό.

Γκρι


Το γκρι χρώμα συνδυάζεται επίσης εύκολα και κάνει ένα σύνολο να δείχνει ακόμα πιο κομψό σε σχέση με το γαλάζιο. Αν ο συνδυασμός του μαύρου σας κοστουμιού με ένα γαλάζιο πουκάμισο δεν σας αρέσει, τότε πρέπει οπωσδήποτε να επενδύσετε στη γοητεία... που ασκεί το ανοιχτό γκρι πουκάμισο. Το γκρι απαλύνει τη σοβαρότητα του μαύρου και έτσι η εμφάνισή σας «δένει» στο σύνολό της. Όσον αφορά την καθημερινή σας έξοδο , οι γκρι τόνοι ταιριάζουν απόλυτα με ένα ανοιχτόχρωμο τζιν ή με ένα μαύρο υφασμάτινο παντελόνι.

Μαύρο


Το πιο υποτιμημένο χρώμα στο πουκάμισο δεν είναι άλλο από το μαύρο. Το μαύρο θα έπρεπε να είναι στη θέση του λευκού, όσον αφορά τις προτιμήσεις σας, αφού σας επιτρέπει να δείχνετε το ίδιο κομψός και περιποιημένος με κάθε πιθανό συνδυασμό όπως: jeans, κοστούμι, υφασμάτινα παντελόνια και βερμούδες. Το μαύρο πουκάμισο ταιριάζει απόλυτα με ένα μοντέρνο γκρι κοστούμι, μαύρα παπούτσια και μια μαύρη-γκρι γραβάτα.

Μοβ


Μην παρεξηγείτε το μοβ και μην το θεωρείτε σαν ακόμα μια απόχρωση του ροζ. Το μοβ χρώμα είναι πιο ντελικάτο από το ροζ και σίγουρα δεν συμπεριλαμβάνεται στα don’t’s, αφού προσδίδει έναν άλλο αέρα και ένα ιδιαίτερο στυλ στην εμφάνισή σας.

Για μια πιο μοντέρνο ντύσιμο, συνδυάστε το με σκούρο μπλε τζιν, ενώ για πιο επίσημες εξόδους, ταιριάζει απόλυτα με το γκρι ή το μαύρο κοστούμι σας.

Τολμήστε το σε γραβάτα..και δώστε ...άνεση και γοητεία στην εμφάνισή σας...
DO IT THEN...4 KEY COLORS...FOR A REAL MASCULINE STYLE...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY