The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

η W.I.N. Hellas & η AVON Cosmetics


Ενώνουν τις δυνάμεις τους για την προστασία της οικογένειας και της γυναίκας
Με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων ενδοοικογενειακής βίας στη χώρα μας, και συνειδητοποιώντας την ανάγκη συστηματικής προσέγγισης για την επίτευξη της πρόληψης και της καταπολέμησης του φαινομένου, η Avon ενώνει τις δυνάμεις της με τον Οργανισμό W.I.N. Hellas, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την προστασία της γυναίκας
.

Η Avon Cosmetics, μέσω του Avon Foundation, στηρίζει παγκοσμίως την Εκστρατεία Ενάντια της Βίας μέσα στην Οικογένεια. Από το 2004 έχει προσφέρει πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια σε περισσότερες από 50 χώρες. Τα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί από την πώληση ειδικών προϊόντων, μέσω της Παγκόσμιας Δύναμης της Avon, τους Αντιπροσώπους της και διατίθενται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για προγράμματα επιμόρφωσης, πρόληψης και ενημέρωσης. Επίσης, χρηματοδοτούνται προγράμματα κατά της Βίας μέσα στην Οικογένεια, εστιάζοντας παράλληλα και στα παιδιά, με σκοπό να κλείσει ο κύκλος της βίας στις επόμενες γενιές. (www.avoncosmetics.gr)

O Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός W.I.N. Hellas (Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών) δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο του 2006, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης κατά της βίας και παράλληλα την ενδυνάμωση και προστασία των γυναικών. Παρέχοντας ψυχοκοινωνική στήριξη μέσω ειδικών ψυχο-εκπαιδευτικών προγραμμάτων ο W.I.N. Hellas βοηθάει τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν θέματα όπως η κακοποίηση, η έλλειψη αυτοεκτίμησης, η κατάθλιψη και το έντονο στρες. Επιπλέον, ενημερώνει και καθοδηγεί γυναίκες από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και φροντίζει να τις φέρει σε επαφή με αρμόδιους φορείς αλλά και υποστηρικτικές δομές, όπως ξενώνες, νομικούς συμβούλους, ψυχολόγους κ.τ.λ.

Η ιδρύτρια και Πρόεδρος του W.I.N. Hellas κ. Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου χαρακτηρίζει άμεση προτεραιότητα την προάσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών και εξάρει τη σημασία της εταιρικής κοινωνικής προσφοράς. «Χρειάζεται να αντιληφθούμε όλοι την αναγκαιότητα συνεργασίας και συγχρονισμού των ενεργειών για την προστασία της γυναίκας και την άρση των κοινωνικών διακρίσεων. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που η Αvon, η οποία χρόνια τώρα στηρίζει την Εκστρατεία Ενάντια της Βίας μέσα στην Οικογένεια, ενώνει τις δυνάμεις της μαζί μας, στηρίζοντας ως Ετήσιοι Χορηγοί το πολύπλευρο έργο μας.

Μαζί, θα σταθούμε δίπλα σε κάθε γυναίκα που έχει ανάγκη τη στήριξή μας».


Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ξεκίνησε η διεξαγωγή των ψυχο-εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Οργανισμού για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών, με την ευγενική Χορηγία της AVON.

Τα προγράμματα προσφέρονται δωρεάν και στοχεύουν στην προστασία και ενδυνάμωση των γυναικών. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν: στην πλατεία Συντάγματος και στις περιοχές του Πειραιά, Γλυφάδας και Αγίας Παρασκευής, με την ευγενική υποστήριξη του Athens Synthesis Centre, του Β΄ Διαμερίσματος Πειραιά, του Δήμου Γλυφάδας και του ACS Art Centre.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία W.I.N. Hellas. ( 210-8996636| www.winhellas.gr | info@winhellas.gr).


ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ..ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ...

ΣΗΚΩΣΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Κ ΠΕΣ ΟΧΙ...ΣΕ ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΒΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ...

το κιν.καρτοτηλ.μου ως αντιπροσώπου...θα είναι ανοικτό..καθώς κ το πιο κάτω μαιλ διατίθεται εθελοντικά για να δεχτεί τα προβλήματά σας...αναφορικά με το ανωτέρω θέμα..
Μάνυα
w.mob.phone:
00.30.6980101975
mail ad: adaptmel@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY