The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

φυσικά...γιατί η απόλαυση...δεν είναι αμαρτία

H Eva Mendes θα λειτουργήσει ως εκπρόσωπος της νέας καμπάνιας γνωστού παγωτού και θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εντάξουν περισσότερες απολαύσεις στη ζωή τους.


Ενώ υπάρχουν πολλές απολαύσεις, που μπορούν να χαρακτηριστούν παγκόσμιες, όπως η σοκολάτα... το παγωτό... και φυσικά ό έρωτας.... η έννοια της απόλαυσης παραμένει μία εντελώς προσωπική υπόθεση. Γι’αυτό και η καμπάνια ... έχει σαν στόχο να εμπνεύσει τους ανθρώπους ....να ενδώσουν στις δικές τους προσωπικές απολαύσεις... αναζητώντας νέες εμπειρίες.

click to comment

Στην έρευνα, θα μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει, και μέσω ενός on line test θα μπορεί να υπολογίσει τον «Δείκτη Απόλαυσης» ή PQ (Pleasure Quotient) – παρόμοιος με τον Δείκτη Νοημοσύνης ( IQ ).

click to comment

Αναζητείστε με πάθος την απόλαυση και πιστέψτε... πραγματικά στην απόλαυση χωρίς ενοχές...κι αν την τολμήσετε, τουλάχιστον απολαύστε κάθε της στιγμή.. αφού η ζωή είναι τόσο μικρή...λέει...σαν πρέσβειρα Απόλαυσης η Eva Mendes και .. θα συνεργαστεί με τον διακεκριμένο καθηγητή-ερευνητή Alex Linley, ο οποίος έχει αναλάβει ειδική μελέτη για την αξία των μικρών απολαύσεων στην καθημερινή μας ζωή.

click to comment
Η έρευνα στοχεύει να προσελκύσει εκατοντάδες, χιλιάδες ανθρώπων παγκοσμίως που θα συμμετάσχουν on line στην έρευνα αυτή. Με τη συμμετοχή τους, οι καταναλωτές θα είναι σε θέση να ανακαλύψουν περισσότερα για το πώς αντιλαμβάνονται και βιώνουν μικρές απολαύσεις και πώς μπορούν να εντάξουν περισσότερες στη ζωή τους.click to comment Τέλος, θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν εμπειρίες για την αγαπημένη τους απόλαυση με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, μέσω μιας ειδικά σχεδιασμένης online εφαρμογής.

πηγή Fe-mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY