The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Pilates...Δεν θέλει ..κόπο..θέλει ...τρόπο...

Pilates Arc
Designed for personal training or group exercise programs.


click to comment
Η μέθοδος Pilates δημιουργήθηκε... από το συνδυασμό βασικών αρχών της Yoga και άλλων παραδοσιακών μεθόδων άσκησης... από την ανατολή με τεχνικές σύγχρονων δυτικών μεθόδων γυμναστικής.
click to comment

Αναπτύχθηκε πριν από 70 χρόνια στην Aμερική, από τον Joseph H. Pilates. Η μέθοδος Pilates (γνωστή αρχικά ως Art of Contrology).... αποτελεί ένα σύστημα από ασκήσεις (εδάφους ή και με όργανα)...που έχουν στόχο τη σωστή ευθυγράμμιση του σώματος...την ισορροπία στην κίνηση, τη σύσφιξη και το λεπτότερο σώμα... την ενδυνάμωση της κοιλιακής χώρας, της πλάτης και των μηρών...την ελαστικότητα της σπονδυλικής στήλης και την απαλλαγή από πόνους και ενοχλήσεις.. ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται.. η βελτίωση της λειτουργίας των πνευμόνων και της κυκλοφορίας του αίματος.Πολλά ..για να την..αγνοήσεις.Bloom Bodyworks.

Η πηγή για τη δύναμη του Πιλάτες είναι η δημιουργία ενός δυνατού πυρήνα κοιλιακών μυών. To 'powerhouse' είναι ο όρος που ο Πιλάτες χρησιμοποιούσε όταν μιλούσε για τους εσωτερικούς κοιλιακούς μύες, από όπου ξεκινούν όλες οι κινήσεις tου Πιλάτες.

ftase me_386.jpg

Όταν μάθετε να ελέγχετε τις ασκήσεις μεσω κοιλιακών μυών θα δείτε ότι βελτιώνετε με ισορροπημένο τρόπο όλο το σώμα. Έτσι αποφεύγετε να γυμνάζετε μόνο τους μεγάλους μύες και να παραβλέπετε τους μικρούς. Επίσης δημιουργείτε ένα αρμονικό και δυνατό σώμα χωρίς ογκώδεις περιοχές. BASIC PREVENTION

Η συχνή και σωστη εξάσκηση στο Πιλάτες θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα γερό σώμα, με πιο επίπεδη κοιλιά, λεπτή μέση, σφιχτούς γλουτούς, και τονισμένα, λεπτά ποδιά και χέρια. Πλέον η στάση σας θα βελτιωθεί, μειώνοντας πόνους έντασης και διορθώνοντας ακαμψίες και ανισορροπίες στη σπονδυλική στήλη, και θα σας κάνει να φαίνεστε πιο υψηλοί και λεπτοί. Ισορροπία και συντονισμός στο σώμα γενικά είναι τα αποτελέσματα των ασκήσεων Πιλάτες. Επίσης θα νιώθετε μεγαλύτερη ευλυγισία και ευκινησία που θα φανεί στις καθημερινές δραστηριότητες σας. Το Πιλάτες θεωρείται έξυπνη γυμναστική που δημιουργεί μια σύνδεση νου-σώματος. Γι αυτό το λόγο ο ασκούμενος πρέπει να καταλάβει ότι χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση κάνοντας Πιλάτες. Οι ασκήσεις Πιλάτες δεν είναι βαρετές με ατέλειωτες επαναλήψεις. Στην πραγματικότητα οι περισσότερες ασκήσεις δεν απαιτούν πάνω από 10 επαναλήψεις. Οι κινήσεις είναι τόσο καλά σχεδιασμένες ώστε πρέπει να εκτελούνται σωστά με πλήρη συγκέντρωση και ακρίβεια, ρευστές κινήσεις, έλεγχο και συγκεντρωμένες αναπνοές. http://z.about.com/d/pilates/1/0/f/2/-/-/LegCircleMod200x189.jpg

Θα πρέπει να δίνετε στην κάθε κίνηση όλη σας την προσοχή και να νιώθετε ότι ελέγχετε τους κοιλιακούς μύες. Επομένως για τα καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το νου σας και να συγκεντρώνεστε στην κάθε άσκηση. Η συγκέντρωση είναι η βάση για τον έλεγχο όλων των κινήσεων τόυ σώματος σας.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΙΛΑΤΕΣ:

Δυναμώνει και γραμμώνει το σώμα χωρίς να διογκώνει τους μύες.
Βελτιώνει τη στάση & ευθυγράμμιση του σώματος.
Αυξάνει την ενέργεια και την ευκινησία.
Μειώνει τις χρόνιες μυϊκές διαταραχές & πόνους. Επιμηκύνει το σώμα, ελέγχει το βάρος.
Μειώνει τη κατάθλιψη και το Αγχος.
Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
Πιο αποδοτικό κυκλοφορικό, λεμφικό και αναπνευστικό σύστημα.


QUEEN OF POP's Photo on IMEEM
Πολλές διασημότητες του Hollywood..., όπως η Madonna και η Sarah Jessica Parker.. είναι εδώ και χρόνια πιστοί fans της μεθόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY