The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ

Ματιές στη ζωή του «τελευταίου αυτοκράτορα της μόδας»


Ελάχιστοι άνθρωποι έχουν αφιερώσει τόση ενέργεια για το κυνήγι της πολυτέλειας όσο ο ιταλός μετρ Βαλεντίνο Γκαραβάνι. Αυτήν την προσωπικότητα του ιταλού δημιουργού της υψηλής ραπτικής παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ του Ματ Τίρναουερ «Βαλεντίνο: Ο τελευταίος αυτοκράτορας». Το ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε το 2008 στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας και βραβεύτηκε στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σικάγο.

Ο σκηνοθέτης του συνθέτει το προφίλ του Βαλεντίνο κατά τη διάρκεια μιας σημαντικής περιόδου για τον οίκο του. Είναι η εποχή που ο οίκος Valentino μεταξύ μεγάλων συλλογών, εκθέσεων και εορταστικών επετείων αλλάζει ιδιοκτήτη.

Ο τελευταίος αυτοκράτορας της μόδας κυκλοφορεί ανάμεσα στον ρυθμό της πολυτελούς καθημερινότητάς του. Από τη βίλα του στη Ρώμη, με θέα πάνω στην αρχαία ιστορία της ιταλικής πρωτεύουσας, έως το Βιντβίλ.

Μια έκταση στα προάστια του Παρισιού με έναν πύργο από την εποχή του Λουδοβίκου ΙΓ' που του ανήκει. Καθώς και οι ανθισμένοι κήποι του με ένα εκατομμύριο τριαντάφυλλα. Γιατί ο Βαλεντίνο λατρεύει αυτό το άρωμα και διατηρεί δώδεκα κηπουρούς στο Βιντβίλ για να φροντίζουν την αδυναμία του. Στο σαλέ Gifferhorn στο Γκστάαντ ο Βαλεντίνο μετακομίζει μαζί με τα έξι μπουλντόγκ του, τον σεφ και το υπηρετικό προσωπικό του για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων μαζί με φίλους.

Το ίδιο κάνει το καλοκαίρι, όταν μεταφέρει την κουστωδία του πάνω στο γιοτ «TM Blue One», μια πλωτή γκαλερί τέχνης που φιλοξενεί πίνακες του Πικάσο, έργα του Αντι Γουόρχολ, κινεζικές πορσελάνες, ασημένια σερβίτσια και την ιδέα του Βαλεντίνο ότι η ζωή αξίζει μόνο αν μπορείς να ζεις μέσα στην πολυτέλεια.

«Εχω όλα αυτά τα πράγματα, τα έργα τέχνης, τους πύργους, τα γιοτ», λέει ο Βαλεντίνο στον φακό του Τίρναουερ. «Και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι είμαι τρελός, γιατί κανένας πλέον σήμερα δεν ζει με αυτόν τον τρόπο. Ισως να έκανα λάθος, αλλά θέλω αυτά τα πράγματα στη ζωή μου. Τα μάτια μου θέλουν να βλέπουν τελειότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY