The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

βάλε...στόχο...

Η Εκστρατεία “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους” (Fashion Targets Breast Cancer) ξεκίνησε στην Αμερική το 1994 με Press Conference που δόθηκε στον Λευκό Οίκο και με οικοδέσποινα την Hilary Clinton. Κύριος εμπνευστής και δημιουργός της είναι ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Ralph Lauren ο οποίος επηρεασμένος από το θάνατο της στενής του φίλης και αρχισυντάκτριας μόδας της "Washington Post", Nina Hyde, θέλησε να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στη λύση του προβλήματος που μαστίζει σήμερα εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και δημιούργησε τον "στόχο" με την πίστη ότι η μόδα μπορεί να σώσει ζωές.

Αντικειμενικός σκοπός της Εκστρατείας είναι η ενημέρωση ειδικών ακροατηρίων και του ευρύ κοινού και η συγκέντρωση χρημάτων για περαιτέρω έρευνα, επιμόρφωση και πρόληψη του Καρκίνου του Στήθους. Μέχρι σήμερα, έχει επιτύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού η ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων γυναικών για έγκαιρη διάγνωση έχει αυξήσει θεαματικά την επιτυχή αντιμετώπιση της ασθένειας στα αρχικά στάδια.

Υποστηρικτές της Εκστρατείας έχουν υπάρξει οι πιο διάσημοι σχεδιαστές μόδας, κορυφαία μοντέλα, φωτογράφοι και άνθρωποι των τεχνών από όλο τον κόσμο καθώς και διεθνείς εταιρείες που έχουν στηρίξει την εκστρατεία χορηγικά.

Τα έσοδα της Εκστρατείας “Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους”, η οποία υλοποιείται σήμερα σε 11 χώρες, ξεπέρασαν παγκόσμια τα 40,000,000 δολάρια την πρώτη πενταετία, από τις πωλήσεις των t-shirts και των λοιπών αξεσουάρ που φέρουν τα διακριτικά χαρακτηριστικά του Fashion Targets Breast Cancer.

Εκτός από την Ελλάδα, η Εκστρατεία δραστηριοποιείται και στις ακόλουθες χώρες: Αγγλία, Αμερική, Αυστραλία, Βραζιλία, Καναδά, Κύπρο, Ιαπωνία, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Τουρκία.

Ανάλογα με τις ανάγκες της εκάστοτε χώρας τα χρήματα δαπανώνται σε ερευνητικά κέντρα, σε νοσοκομεία μαστού και σε δράσεις και προγράμματα ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης του κοινού.

Η ομάδα της Εκστρατείας "Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους" ξεκίνησε τη δράση της στην Ελλάδα το 2001 και για περισσότερα από 10 χρόνια εργάζεται με συνέπεια και συνέχεια για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τις Ελληνίδες για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης. Το 2008 η ίδια ομάδα ίδρυσε την Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης για τον Καρκίνο "Στόχος-Πρόληψη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY