The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Γάντια [η..άλλη άποψη στη κομψότητα]


Τα γάντια απαραίτητο αξεσουάρ του χειμώνα δεν μας δίνουν μόνο τη ζέστη τους. Δεν είναι απαραίτητα ένα χρηστικό κομμάτι μιας γκαρνταρόμπας. Μας τονίζουν ένα ντύσιμο ουδέτερο σχετικά. Ανάλογα μπορούν να απογειώσουν μια εικόνα μας η να την προσγειώσουν ανώμαλα. Η χρήση τους ειτε σε ένα χιονισμένο τοπίο,είτε σε μια πρωινή/απογευματινή μας βόλτα για καφέ,στα μαγαζιά, είτε για κάποιο σπορ, είτε ακόμη σε μια μοντέρνα, σικ, βραδυνή εμφάνιση μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εδω κυρίως θα μιλήσουμε για την... εκτός διάφορων σπορτς χρήση τους και πως μπορούμε να τα βάλουμε άφοβα σε ένα εντυπωσιακό μας ντύσιμο.
Υπάρχουν παρα πολλές εκδοχές στα μαγαζιά .Απο το πιο label δερμάτινο η συνθετικό ζευγάρι γάντια εως το πιο απλό αλλά με τη δική μας σφραγίδα.
Φέτος η μόδα τους δίνει μεγάλη έμφαση.Εδω θα πω ότι προτού ξεκινήσουμε να ντυθούμε για κάπου δεν μας ορίζει το περιβάλλον αλλά εμείς ορίζουμε το περιβάλλον.Δεν μπορεί επειδή πάμε σε κάποια σικ καφετέρια να ντυθούμε αλλιώς η επειδή πάμε σε κάποιο άλλο αλλιώς να ντυθούμε διαφορετικά. Το ντύσιμο ειναι η προσωπική μας σφραγίδα και δεν την εγκαταλείπουμε όπου βρεθούμε. Αυτό δεν έχει καμμιά σχέση με το πρωινό, απογευματινό, η βραδυνό μας ντύσιμο.Συνήθως πια τώρα προτιμάμε το casual ντύσιμο ακόμη και για κάποιες βραδυνές εμφανίσεις μας. Σιγουρα όλες και όλοι προτιμάμε ένα καλής ποιότητας δερμάτινο ζευγάρι.
Η δική μου παρέμβαση είναι στο ότι ενα κόκκινο η μπορντώ ζευγάρι γάντια δεν συνδυάζεται απαραίτητα με κόκκινο η μπορντώ ας πούμε ντύσιμο. Ο συνδυασμός η το κοντράστ κάνει τη διαφορά.
θα μιλάω με παραδείγματα για να γίνομαι ισως πιο κατανοητή.
Ενα φωτεινό χρώμα ας πούμε το κόκκινο,έντονο πράσινο,μπλέ η τυρκουάζ,κίτρινο ακόμη θα φανεί ..too much η δεν θα φανεί καθόλου με πολλά ιδια χρώματα φορεμένα στο σώμα. Εδώ η πρόταση μου είναι ένα total η σχεδόν total μαύρο η γκρί ντύσιμο συνδυάζεται μοναδικά με ενα έντονο κόκκινο, πράσινο, κίτρινο, τυρκουάζ ζευγάρι γάντια.
Να φαντάζεστε το σύνολο πριν βγείτε. Δηλ.πχ.ένα μαύρο παντελόνι,ενα λευκό πουκάμισο κλασσικό το πρωί με σακκάκι μαύρο, κάνει μια τέλεια αντίθεση με τα χρωματιστά εντονα δερμάτινα γάντια σας. Φυσικά ταιριάζει υπέροχα με μια μαύρη λιτή μπαλλαρίνα το πρωί για άνεση και κομψότητα. Το βράδυ απλά και χωρίς πολλές αλλαγές αν δουλεύουμε και δεν μπορούμε να αλλάξουμε πχ.με ένα λευκό πουκάμισο με βολάν ίσως η απλό σατέν η μεταξωτό μπορούμε αλλάζοντας τα φλάτ μπαλλαρινάκια να βάλουμε ενα super sexy χαμηλό μποτάκι πάλι σε μαύρο,φορώντας απλά ένα λουλούδι η μια καρφίτσα σε τόνους ανάλογα με τα γάντια μας. Αν δηλ.φορέσουμε το βράδυ total black look,με τη διαφορά του πουκάμισου η όχι,με τα μποτίνια η μια απλή γόβα στιλέτο ,μια μπουτονιέρα και τα χρωματιστά μας γάντια έχουμε ένα extreme αλλά απόλυτα γοητευτικό σύνολο, που εντυπωσιάζει χωρίς να κουράζει. Με πικάντικους τόνους και σικάτο αποτέλεσμα.
Χωρίς κόπο μόνο με την αλλαγή των αξεσουάρ που άνετα μπορούμε να μεταφέρουμε σε μια όμορφη τσάντα στο γραφείο. Ειναι απλό λοιπόν να αλλάζεις χωρίς πολλά έξοδα να μεταμορφώνεσαι απο απλή αλλά κομψή υπάλληλο το πρωί σε μια εντυπωσιακή γυναίκα μόνο και μόνο μαυτά τα απλά γάντια.
Η παραλλαγή μας μπορεί να γίνει με μια άλλη νότα οταν το ντύσιμο μας είναι λίγο πιο διαφορετικό, δηλ.μια pencil φούστα λίγο κάτω απο το γόνατο για το πρωι στο γραφείο με ένα σκούρο σχετικά λιτό μπλουζάκι δένει περίφημα με μια ζώνη στο χρώμα των γαντιών.
Εξ ίσου εντυπωσιακά κομψό. Και διακριτικό. Το ιδιο σύνολο..φέγγει αλλιώς, αν το βράδυ προσθέσουμε στο ντύσιμο μας εκτός απο τη ζώνη σε χρώμα ίδιο με τα γάντια και ενα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια με πέτρα ίσως στο χρώμα της ζώνης και των γαντιών.
Η τσάντα παραμένει ίδια σκούρα και λιτή.
Αλλη παραλλαγή μας για μια βραδιά που ακολουθεί μετά είναι το ιδιο ίσως σύνολο ρούχων
αν δεν υπάρχει άλλο αλλά με τη διαφορά οτι τα γάντια ακολουθεί ενα μικρό clutch στο ίδιο περίπου χρώμα. Πάντα τα παπούτσια είναι σκούρα,προτιμάμε τις γόβες στιλέτο η ακόμη πιο όμορφα δένει μια γόβα peep toe,πάλι σκούρα και απλή. Διαφορές εδω αν θέλουμε ακόμη κατι πιο προχωρημένο ,ενα καλσόν με καποιο μικρό σχέδιο. Στο πλάι σαν tatoo. Ολα είναι θέμα φαντασίας.
Μην διστάσετε να επενδύσετε σε μερικά ζευγάρια δερμάτινα απλά γάντια. Θα κρατήσουν χρόνια ναστε σίγουρες αν τα προσέχετε και τα φροντίζετε οπως καθε τι δερμάτινο. Ενα κίτρινο σκούρο γάντι θα σας κάνει υπέροχα κομψές με ενα στενό παντελόνι και μια κολάν μπλούζα στο ίδιο χρώμα μαύρο η γκρι.Φανταστείτε το, πόσο κομψό δείχνει. Γάντια κίτρινα μια μικρή χρυσή αλυσιδίτσα στο λαιμό,μικρά σκουλαρικάκια καί λιτά μαύρα παπούτσια η γκρι και μόνο σημείο ...αντίδρασης τα κίτρινα δερμάτινα γάντια σας. Αυτό μπορεί να γίνει με ότι χρώμα θελήσετε. Προσοχή μην παραφορτώνετε το σύνολο σας. Μια αγαπημένη κολώνια ενα δυο φωτεινές πινελιές ρουζ στα μάγουλα,για να δείχνετε λαμπερή και ξεκούραστη και λίγο lip gloss στα χείλια,ένα γρήγορο βούρτσισμα στα μαλλιά με το κεφάλι ..ανάποδα τίναγμα πίσω ξαναχτένισμα, και η ..ντίβα είναι έτοιμη. Οπλιστείτε με το υπέροχο χαμόγελό σας,ψηλά το κεφάλι και κατακτείστε τα πλήθη.

Γάντια λοιπόν το φετεινό must have μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Παρέλειψα να σας πω ότι για μια ξεχωριστή εμφάνιση επισης ενα ζευγάρι γάντια με το ασπρόμαυρο συγκεκριμένο γνωστό σχέδιο DIOR,αν τα ρούχα μας ειναι ελάχιστα πιο χρωματισμένα απογειώνει την εμφάνιση και δείχνει σαν να γυρίσατε μόλις απο τρελλό
shopping στο Μιλάνο η στο Παρίσι.

Στην ίδια λογική θα κινηθούμε σε άλλο μας τόπικ για ενα ακόμη αξεσουάρ της χειμωνιάτικης γκαρνταρόμπας μας το φουλάρι,η το κασκώλ. Που θα το δούμε σε κάποια άλλη αναφορά μας.

Amarige[givency]κλασικό διαχρονικό μα πάντα μοντέρνο..

http://www.youtube.com/watch?v=8zMZwQ5-a3s&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY