The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Τύλιξέ με στο..παλτό σου...[παλτό αυτό το άγνωστο αλλά με..άποψη]


Και Μαντώ[manteau] θα πρόσθετα γιατί μπαίνουμε ολοταχώς στην άνοιξη. Παλτό λίγο παρεξηγημένο το έχει αντικαταστήσει μια καπαρντίνα,μπουφάν ίσως,jackets κλπ.σαν πιο casual ρούχα. Και επειδή στην Ελλάδα δεν κάνει και πολύ κρύο φοριέται πολύ λίγο ίσως σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Για μένα ενα παλτό καλό λιτό απο καλό μαλακό μάλλινο ύφασμα με κάποιες μικρές σικάτες λεπτομέρειες πρέπει να υπάρχει στην χειμωνιάτικη γκαρνταρόμπα. Eυκαρία τώρα στις εκπτώσεις για την αγορά του και να τοχετε για κανα δυο χρόνια τουλάχιστον. Τυλίγει απαλά,ζεστά,ενα λεπτό φορεματάκι απο ζέρσευ,η ψιλό μάλλινο και αναδυκνείεται πρωταγωνιστής, με μια ωραία καρφίτσα η με ένα ωραίο μεταξωτό φουλάρι,για βράδυ,η μάλλινο κασκώλ το πρωί.Μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη άνετα και με ενα γούνινο στενό γιακά για βράδυ επίσης,μπορείς μαζί του να περπατήσεις σε διάφορους στυλιστικούς δρόμους. Συνδυάζοντας το με καπελλάκι σε έντονο κοντράστ,η με ένα βελουτέ μακρύ κασκώλ για τόσες παραλλαγές.
Γιαυτό λέμε καλό ύφασμα που στέκει πρωι και βράδυ. Και βέβαια χρώμα τέτοιο ,για πολλούς συνδυασμούς.Για όσες δεν έχουμε τη δυνατότητα αγοράς πολλών χρωμάτων με μια ωραία καρφίτσα η με ένα ωραίο μεταξωτό φουλάρι,για βράδυ,η μάλλινο κασκώλ το πρωί.Μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη άνετα και με ενα γούνινο στενό γιακά για βράδυ επίσης, μπορείς μαζί του να περπατήσεις σε διάφορους στυλιστικούς δρόμους. Συνδυάζοντας το με καπελλάκι σε έντονο κοντράστ,η με ένα βελουτέ μακρύ κασκώλ για τόσες παραλλαγές. Γιαυτό λέμε καλό ύφασμα που στέκει πρωι και βράδυ.
Και βέβαια χρώμα τέτοιο για πολλούς συνδυασμούς. Για όσες δεν έχουμε τη δυνατότητα αγοράς πολλών χρωμάτων.Λύσεις προβάλλουν τα γνωστά μαύρα, μπεζ, άσπρα, γκρι. Ενα σκούρο μπλε σχεδόν noir θα μου άρεσε επίσης. Θα το συνδύαζα με γαλάζια απαλή γουνίτσα στο λαιμό,με βελούδινο κασκώλ, με σκουφί η καπελλάκι για σπορ έξοδο κλπ. Για τις τολμηρές μια τσάντα σε κόκκινο γυαλιστερό λουστρίνι,με σκούρο μπλε στο ίδιο χρώμα με το παλτό κολλάν και σκούρα γόβα είναι πολύ εξαντρίκ σύνολο. Μπορείς να κρατήσεις μαζί του οποιο χρώμα τσάντα θέλεις για αντίθεση και για σοβαρότερο look πάλι με μια γκρί μεγάλη τσάντα για το πρωί. Το ίδιο μοτίβο για βράδυ αναδεικνύεται με ένα χρυσό διακριτικό φουλάρι επίσης. Εκει οι χρυσές σου λεπτές αλυσίδες θα δείξουν όμορφα φορεμένες με ενα απλό λιτό φόρεμα η τοπ και απο πάνω το μπλε σχεδόν μαύρο παλτό σου με το φουλάρι με τις χρυσές λεπτομέρειες η μοτίβα. Πόσες και πόσες εμφανίσεις μπορείς να κάνεις,Το βλέπεις. Θα μπορούσα να γράφω πολλές σελιδες, με τις ιδέες μου.
Το Μαντώ πάλι ακούγεται ξεπερασμένο.Ισως αφορούσε τις μαμάδες μας κάποτε,μα είδατε
οτι το προβάλουν και το φέρνουν στο προσκήνιο οι σχεδιαστές.Την άνοιξη το προτείνουν σε αρκετούς συνδυασμούς σαν robe manteau πρακτικό και chic με μανίκια καμπάνες και έντονα κουμπιά[derec lam],σε στυλ μακρύ σακκάκι ανδρικό [ΥSL], ο jil Sander, το ..δίνει σαν μακρύ διαφανές πολύχρωμο σακάκι,η ΜΙLLER σαν τζάκετ-καπαρντίνα-μαντώ,αλλά εμένα μου αρεσε φοβερά το λεπτό καρρώ ασπρόμαυρο σακάκι-μαντώ του GUCCI.To φαντάστηκα σε συνδυασμο με άσπρο παντελόνι,πουκάμισο,ζωνίτσα μαύρη και μια μεγάλη μαύρη μοντέρνα τσάντα με τρουκς.Το ανοιχτό μπροστά ευφάνταστο ασπρο μποτίνι με μαύρα κορδόνια του Βαλεντίνο θα ήτανε ο τέλειος ακριβός συνδυασμός.Μα μπορώ να βρω κάτι πιο φτηνό περίπου ετσι να το φιάξω το σύνολό μου.


Ε και το απαραίτητο άρωμα για μένα σαυτή την μοναδική εμφάνιση το κλασσικό weekend η το νέο σπινθηροβόλο άρωμα the beat και τα δυο του ΒURBERRYS.
Ενα tip για σας που σαν και μένα έχετε αδυναμία σε διαφορετικές κολώνιες για κάθε εμφάνιση η διάθεση μες τη μέρα η τη νύχτα σας.Τα body sprays καθε μάρκας που σας αρέσει ειναι μοναδικά.Ειναι ίδια ακριβώς μα με πιο ελαφριά σύνθεση, με δροσίζουν ,με τονώνουν,και φοριούνται συχνά αν θέλετε.Κοστίζουν σχεδόν το 1/3 του κανονικου αρώματος και ειδικά το week end η το body spray ΙΝΤΟ ΤΗΕ ΒLUE της Εscada είναι πάντα στη τσάντα που κουβαλάω μαζί μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY