The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

GIVE A little..fur to me..[Γούνα χωρίς ενοχές.]


Μην μου πείτε ότι υπάρχει γυναίκα που δεν έχει στη wish list της μια γούνα. Δεν σας ζητάμε να απιστήσετε. Και θαυμάζουμε και μεις την οικολογική σας συνείδηση. Γιατί και μεις έχουμε τέτοιες ιδέες, μην νομίζετε. Οσο το σκέφτεται κανείς οτι θυσιάζονται τόσα ζωάκια για να μας δίνουν την απαλή τους γούνα και την πολυτέλεια δεν είναι και το καλλίτερο η αγορά μιας αληθινής γούνας. Ομως αφού η τεχνολογία μας δίνει πια μια τόσο όμορφη υφή και τόσο όμοια όσο η αληθινή γιατί να φτάνουμε στα άκρα? Ο καλλίτερος αντιπερισπασμός είναι η αγορά μιας γούνας απο συνθετικό υλικό αν θα ήθελες ολόκληρο παλτό η ζακέττα η η αγορά συνθετικών γούνινων garments,που θα σου δώσει την αίσθηση που θέλεις και λόγω μικρής τιμής θα έχεις τόσα ωστε να απογειώνεις συνεχώς το στυλ σου τώρα το χειμώνα.

Η πρόταση μου είναι ότι αν δεν διαθέτεις το σώμα της Ηeidi Klum, απόφυγέ το παλτό η τη ζακέττα απο γούνα..οσο μπορείς. Δεν υπάρχει λόγος να προσθέτεις κιλά σε μια κανονική σου εμφάνιση. Δεν είναι σωστή απόφαση. Εχεις τόσες όμορφες και οικονομικές λύσεις για κάθε ώρα της μέρας και της νύχτας.

Ξεκινάμε. Στο εμπόριο και σε δεκάδες μαγαζιά θα βρεις άπειρα γουνάκια για το λαιμό, σε μακρυ, σε κοντό γούνινο γιακά, σε κρεμαστά κασκώλ, ακόμη ακόμη και τις χρωματιστές γούνινες μπαλίτσες τόσο χαριτωμένες μονές η ενωμένες για πιο φαρδύ αποτέλεσμα.
Σκέψου το σπορ μπουφάν σου με μια γουνίτσα στο λαιμό. Αν ειναι ασημι σε γκρι χρώμα. Αν μαύρο σε γκρί χρώμα πάλι για ομορφη σχετική αντίθεση. Το άσπρο για τα όμορφα πουλόβερ σου.Παντού και σε πολλά σου ρούχα μπορείς να την προσθέσεις. Τις στενές και τύπου γιακά για έμφαση σε ότι φοράς. Εχουν πιάστρες η ειδικό κουμπί.
Σκέψου το απόγευμα για καφέ και πες μου. Η καπαρντίνα σου η απλή λιτή και μαύρη δεν θα δείχνει υπέροχη με μια μακρυα γουνινη εσαρπα-κασκώλ σε έντονο μπορντώ με ένα μπορντώ σέξυ μποτάκι θα είναι το κάτι άλλο.

Σκέψου το λίγο φορεμένο παλτό σου με μια γουνίτσα στο λαιμό.Δεν θα αποκτήσει νέα λάμψη?
Και το σπουδαιότερο όταν συναντηθείς με τον καλό σου,και σκύψει να σε φιλήσει στο λαιμό, δεν είναι σούπερ και η αίσθηση της γούνας στο μάγουλό του?
Μπορείς να πάρεις και μια οικονομική τσάντα με γούνινες λεπτομέρειες. Με λεοπάρ η με ουδέτερο μπεζ. Συνδυασμένο με δερμάτινες φάσες.Μια τέτοια τσάντα θα την κρατήσεις ασφαλώς χωρίς πολλά πολλά χρώματα στο ντύσιμο σου. Ετσι για να της δώσεις έμφαση. Η ενα γούνινο ζευγάρι γάντια, με δέρμα, οτι πιο trendy λανσάρεται στην Ιταλια απο τους εκεί σχεδιαστές, με το φλάς όλο σ'αυτά. Πάλι χωρίς πολλά πολλά χρώματα στο ντύσιμο σου πάλι. Μιλήσαμε σε άλλο τοπικ για την χρησιμότητα των γαντιών και το αισθητικό τους δέσιμο με κάθε ντύσιμο.
Το βράδυ πια εκεί με τη γούνα αστράφτετε. Ενα λιτό μαύρο φόρεμα με ενα στενό γούνινο στρογγυλό τύλιγμα στο λαιμό,ενα αστραφτερό σκουλαρίκι και δείχνετε μια ντίβα. Εδω να πω ότι οταν φοράμε γούνα στο λαιμό αποφεύγουμε τα πολύ μακριά σκουλαρίκια γιατί ανταστειτε την εικόνα. Κλεισμένος λίγο ο λαιμός απο τη γούνα και το μακρύ σκουλαρίκι, ε δεν έχουν και όλες οι γυναίκες το λαιμό ενός κύκνου η της Ωντρευ Χέμπορν.
Προτιμήστε μια μικρή σχετικά καρφίτσα χωρίς πολλά χρωματιστά πετράδια, θα προτιμούσα το χρώμα του διαμαντιού, λοξά φορεμένη, κυκλοφορούν απίστευτες faux.
Kαι το κλού θα είναι στο βραδυνό σας απλό μαύρο παλτό,μια γούνα ιδιου χρώματος αρκετά μακρυά σαν κασκώλ, διπλωμένη έτσι το μακρύ μπροστά το κοντό πίσω, και στο σταύρωμά του μια εντυπωσιακή καρφίτσα για στόλισμα.Και τιποτα άλλο.Ειναι αρκετό να συγκεντρώσει τα βλέμματα στο πρόσωπό σας.Χωρίς πολλά πολλά.Και μιλάμε για πολύ μικρή δαπάνη.

Τόσο λίγα έξοδα,τόσος λίγος κόπος και ενα φανταστικό αποτέλεσμα. Αν δε έχετε κάνει το μπάνιο σας με αφρόλουτρο ίδιο με το άρωμα η την κολώνια σας ωστε να διαρκεί περισσότερο [εδω προσέχουμε λιγότερη κολώνια η ακόμη πιο λίγο αρωμα]τότε πια νομίζω οτι δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί κανείς. Υπάρχουν συνδυασμοί στο εμπόριο απειροι. Σε όλα τα αρώματα και τις ..γεύσεις. Σοκολάτα,βανιλια,εσπεριδοειδή τα πάντα. Τολμήστε το. Θα με
θυμηθειτε. Η γούνα ζεσταίνει το δέρμα πιο πολύ και αναδύεται και αξιοποιείται στο έπακρο
μια όμορφη μυρωδιά. Χαρείτε λοιπόν την γούνα χωρίς ενοχές .



true votanics, lip gloss, eye shadow...beauty gadgets for ladies only.
http://www.youtube.com/watch?v=XXmlJQN5Pm8&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY