The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Μπαλλαρίνες ..το γοβάκι της Σταχτοπούτας?



Ενα απόλυτο φετίχ της γυναικείας εμφάνισης θα αγγίξουμε σαυτήν την αναφορά μας. Παπούτσια επώνυμα η απλά, λατρεμένα για σας που αξίζετε το καλύτερο. Σε μια φετεινή μόδα χειμωνιάτικη που απογειώνει το στυλ,μετατρέποντας την Σταχτοπούτα,σε μιά αληθινή βασίλισσα.Η άλλοτε μετατρέπει ένα girly look σε απόλυτη ντίβα.Walk of life λοιπόν και μια μοναδική εξερεύνηση σε όλα τα υπέροχα βήματα μιας γυναίκας. Νομίζω καλλίτερα να τα δούμε σιγά σιγά και με παραδείγματα.
Ξεκινώντας απο την απλή εκδοχή μιας φλάτ μπαλλαρίνας που φέτος είναι must buy ακόμη και γιαυτές που δεν διαθέτουν το κατάλληλο ύψος.
Οι μπαλλαρίνες άλλοτε λέγονταν ballet shoes.Και όχι τυχαία.Με ένα ελαφρύ φλάτ παπούτσι μπορείς να περπατάς άνετα,να στέκεσαι πολλές ώρες όρθια αν το καλεί η δουλειά σου η όποιες συνθήκες.Και βέβαια να μην χάνεις για κανένα λόγο την θηλυκότητά σου.
Απλές,σκέτες δηλ.,αλλοτε με animal attraction[για εξεζητημένο ύφος με animal print],σε εμπριμέ σχέδια,η με βελούδινους φιόγκους,λουστρίνι,καστόρι με λουστρίνι details,με δαντελένιες λεπτομέρειες,γεωμετρικά prints ,διακριτικές δόσεις glam με χρυσές πινελιές,ακόμη και με pony skin,σε τιμές προσιτές ωστε να μπορείς ναχεις στη γκαρνταρόμπα σου λίγα ζευγάρια για τις κάθε εμφανίσεις σου.Και μαζί με ένα κασμηρένιο μπερέ,η ενα τσαχπίνικο καπελλάκι η ένα γλυκό ανάλογου χρώματος σκουφάκι να κάνεις τη διαφορά .Η μόδα φέτος είναι πολύ ελαστική και τα επιτρέπει όλα,μα και η φαντασία των δημιουργών των φλάτ παπουτσιών έχει αποκτήσει τεράστια ευλιγισία και καλύπτει όλο το φάσμα του must wanted των γυναικών της πόλης.Δεν υπάρχει κάτι ωραιότερο και κάτι πιο πρακτικό.
Πολλές φορές και ανάλογα την ποιότητα και το στυλ της μια μπαλλαρίνα..σε ξελασπώνει με ένα φανταιζί καλσόν και ενα απλό φορεματάκι ακόμη και για βράδυ.Και είπαμε ότι είναι και ενα low budget είδος.Αυτό βέβαια εξαρτάται και απο το πόσο θέλει καποια απο μας να διαθέσει και καποια περισσότερα χρήματα για ενα label κομμάτι.


εδώ θα σταθώ σε μια λεπτομέρεια. Και προσωπική μου γνώμη.Μια μπαλλαρίνα είναι κάτι που φοράς συχνά και κυρίως για άνεση.Θεωρώ απαράδεκτο να μην αγοράσετε λοιπόν κάτι δερμάτινο.Το πλαστικό μπορεί να είναι λίγο φθηνότερο αλλά είναι σαν υλικό τελείως κατώτερο για άνεση και διάρκεια. Προτιμότερο λοιπόν να αγοράσετε ένα ζευγάρι και δερμάτινο σε κλασσικό χρώμα και 2 3 φιόγκους που πουλιούνται στα μαγαζιά,είτε σε βελούδο,είτε σε λουστρίνι και να αλλάζετε εμφάνιση και με χρώμα,σαν πινελιά,παρά 3 4 ζευγάρια φτηνές πλαστικές εντυπωσιακές μπαλλαρίνες. Εδώ λοιπόν μετράει η ποιότητα γιατί είπαμε είναι ένα παπούτσι άνεσης κυρίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY