The point of view ..is that the point is you..
Ιδέες..Προτάσεις..και Στυλιστικές ..επεκτάσεις..σε ένα Ε@MAGAZINE ... .για να διαλέξεις οτι σου αρέσει...

Αλα ..ΜyRISun.....Πιο όμορφα...πιο γοητευτικά δεν γίνεται...

Μόνο στο sky-blog

Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

AΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ. Αρμονικές...αντιθέσεις.


ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ...ΗΑUTE COUTURE..



Εργα τέχνης? η ασπρόμαυρες δημιουργίες?φαντασία και προχωρημένες ιδέες στο στυλ.

Απλές άσπρες μπλούζες-τοπς. Δεν είναι μοντέλα κάποιου διάσημου σχεδιαστή. Τα βρίσκεις σε κοινά μαγαζιά, απλά τα επιλέγω γιατί έχουν κάτι το διαφορετικό. Με τα ανάλογα κοσμήματα, πέδιλα, τσάντα δημιουργούν εφέ πολυτέλειας και έντονης προσωπικότητας.
Δανειστείτε απλά τα στοιχεία του YSL.που έντυσε τις γυναίκες με σμόκιν, η της Chanel με δεμένο φιόγκο που δίνει σημασία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Little black dresses με μια
άσπρη ζώνη και ωραία πέδιλα και minimal accessories, μετατρέπονται απο casual ρούχα σε
απογευματινά άνετα και οικονομικά.

simplicity και διακριτικό grooming.


Δαντελένια λεπτομέρεια σε απλό λευκό μπλουζάκι, black/white bag, αέρινο απλό φόρεμα, με
χρυσά πέδιλα και sexy παντελόνι? είναι δύσκολο να αγορασθούν η να είναι φέτος στην ντουλάπα σας? δεν νομίζω.. Με ένα πολυτελές clutch η σατέν σανδάλια γίνεστε βασίλισσα της βραδιάς..

Η Ευα Λαγκόρια με φουτουριστικά ασπρόμαυρα high heels. Ασπρα τεράστια μαργαριτάρια, υπέροχες συνθέσεις με μαύρα και άσπρα διαμάντια.


Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα. Τα απόλυτα χρώματα άσπρο-μαύρο, αντίθετα αλλά που έλκονται, τελικά ταιριάζουν και φιάχνουν σύνολα απόλυτης κομψότητας.Τίποτα δεν κοντράρει πιο πολύ αλλά και δεν ταιριάζει τόσο πολύ. Λες και είναι φιαγμένα το ένα για το άλλο περπατάνε σε νέα στυλιστικά μονοπάτια και απογειώνουν στυλ και εμφάνιση. Απο μόνα τους λειτουργούν περίφημα αλλά χρειάζονται το ένα το άλλο. Για να τα συμπληρώσει, να τους δώσει έμφαση και αν συνδυαστούν σωστά να δώσουν τόσο glam ακόμη και στο πιο απλό ρούχο.


Δύσκολη η επιλογή, μιας και οι πιο διάσημοι designers φέτος τα έχουν στις συλλογές τους που παρουσιάστηκαν στις μητροπόλεις της μόδας. Τα λατρεύουν και το δείχνουν σε πινελιές άσπρες πάνω σε μαύρα παπούτσια, τσάντες με απογειωτικά προχωρημένα σχέδια, καπέλλα που θυμίζουν ιπποδρομίες στο Αscot, δακτυλίδια με άσπρες πέτρες η μαργαριτάρια μαύρα/ άσπρα, υπέροχα δαντελωτά φορέματα και φουτουριστικές πουκαμίσες, με τεράστια μανίκια. Λιτές δημιουργίες με τα κατάλληλα κοσμήματα γίνονται πίνακες ζωγραφικής, εικόνες απο ασπρόμαυρα φιλμς παλιάς εποχής αλλά με νέο trend. H D.Karan βγάζει την απορία της δηλώνοντας ""Γιατί δεν κάνετε πιο εύκολο το ντύσιμό σας φορώντας μαύρο το χειμώνα και λευκό το καλοκαίρι?''άλλοι μόδιστροι το κάνουν με τα ασπρόμαυρα σε όλο τους το μεγαλείο.
Για μας δύσκολο να ακολουθήσουμε η να αντιγράψουμε τα σύνολα της πασαρέλας. Ομως μπορούμε με τους σωστούς συνδυασμούς να κάνουμε ένα απλό άσπρο γιλεκάκι φορεμένο πάνω από μακώ φανελλάκι με μαύρο τζην να δείξει έργο τέχνης. Ενα απλό άσπρο φόρεμα με μια μαύρη δερμάτινη φαρδιά μαλακή χαλαρή ζώνη να δείξει υπέρκομψο, με τα άσπρα λιτά πέδιλα στα μαυρισμένα πόδια να είμαστε σέξυ και σικ ταυτόχρονα.
Η μεγάλη κυρία της μόδας Chanel που λάτρεψε το άσπρο-μαύρο και το φόρεσε πολύ, σε φωτό που έχω δει με εκείνη την φαρδιά λευκή παντελόνα, το μαύρο κολάν ζιβάγκο και πολλές σειρές άσπρα μαργαριτάρια στο λαιμό είναι η επιτομή της κομψότητας και το ασπρόμαυρο ντεσσέν της σε τσάντες, φουλάρια, καπέλα, γάντια κλπ.έγινε σήμα κατατεθέν των συλλογών της.
Το αγάπησα και το ζήλεψα σε φωτος της υπέρκομψης ντελικάτης Ωντρευ Χέμπορν, λιτό μαύρο φόρεμα, λιτές μαύρες γόβες και ένα ασπρόμαυρο βραχιόλι στο λεπτό της μπράτσο ήταν απο τις ωραιότερες εικόνες που έχω δει και το μοναδικό χαλαρό ολόλευκο σακάκι πουκάμισο παντελόνι της Κάθριν Χέπμπορν, έκανε μόδα το ανδρόγυνο look, πριν αυτό κατακτήσει την υψηλή Ραπτική.



Λεπτές λωρίδες απο τα μαύρα πέδιλα τυλίγουν τους αστραγάλους σε απόλυτη ταύτιση με το άσπρο αεράτο φόρεμα με την φαρδιά μαύρη ζώνη[αριστερά]. Παντελόνι λευκό δένει με αυστηρό μαύρο σακάκι με άσπρο σειρήτι και με τις αλυσίδες μετατρέπεται σε κομψότατο σύνολο. Ασπρο φόρεμα με μαύρο βολάν και υπέροχα σκουλαρίκια φιάχνουν ένα πανέμορφο βραδυνό ικανό να σταθεί παντού, φόρεμα. Και μπορείτε να το συνοδέψετε άνετα με έναwhite clutch.
.
Απλά necklaces, φαντασμαγορικά bangles συνοδεύουν αέρινες πουκαμίσες με see through λεπτομέρειες. Σακάκια navy style, με άσπρα κουμπιά δένουν αρμονικά με άσπρα τζην η σωλήνες παντελόνια και άσπρα πέδιλα βάζουν την αρχοντιά τους στο σύνολο.

Οι σχεδόν αρχαικές χλαμύδες που φέτος είναι must δίνουν την λιτή τους γραμμή υπογραμμίζοντας τις γυναικείες καμπύλες και άσπρα/μαύρα μαργαριτάρια δένουν για εκτυφλωτικό αποτέλεσμα. Πουκάμισα με ρομαντικά βολάν αναδεικνύουν τα ντεκολτέ και φανταχτερά τεράστια δακτυλίδια δίνουν έμφαση στα γυναικεία χέρια. Ολα σε άσπρο. Διαμάντια [feaux η αληθινά] και διάφορα σχήματα μαργαριτάρια φυσικά ή καλλιεργημένα χαρίζουν τη λάμψη τους. Σημειώστε φίλες μου ότι το χρώμα άσπρο του πάγου είναι ότι πιο trendy κυκλοφορεί και το υιοθέτησαν ήδη οι stars στα ντεφιλέ μόδας και στις διάφορες λαμπερές τους δεξιώσεις. Φτερά σε μαύρο χρώμα και συνθέσεις άσπρων λουλουδιών στολίζουν τα μαλλιά πιασμένα σε αριστοκρατικά σινιόν.

Χμμ.η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας λανσάρει μαύρο αραχνούφαντο τσαντόρ με άσπρο σακκάκι Ντιόρ και κάνει τη κομψή διαφορά μιας γυναίκας που ξέρει καλά να συνδυάζει τη
μόδα με την παράδοση.

Μικρά μίνι φορεματάκια άσπρα-μαύρα θα εμφανιστούν και στις παραλίες συνδυασμένα η φορεμένα πάνω από simple but so sexy ολόσωμα μαγιώ, με τεράστια ανοίγματα, κοντά η μακρυά άσπρα φορέματα με βολάν είναι τόσο μα τόσο εξεζητημένα μέσα στην απλότητά τους και στολίζονται μόνο με ένα χρυσό/ασπρο μαργαριταρένιο ρολόι.

Σιλουέτες όλο χάρη, ασπρόμαυρα σύνολα, τσάντες απο φίλντισι, τουαλέτες ντραπέ ονείρου με ασπρόμαυρα ντεκόρ. Σακάκια που στραφταλίζουν χωρίς να προκαλούν γίνονται σύνολα απογευματινά η βραδυνά με μια φανταιζί μαύρη καρφίτσα ή εντυπωσιακά σκουλαρίκια.
Ο LANVIN μας δίνει ένα απο τα πιο classy μεταξωτά του μαντήλια για να στολίσουμε η να συμπληρώσουμε ένα μαύρο στενό φόρεμα και τα ρολόγια είτε σπορ είτε πιο απογευματινά είναι πάλι στα χρώματα του μαύρου και του παγωμένου άσπρου.

Τεραστια μαύρα γιαλιά ηλίου, πέδιλα έργα τέχνης, μικρά τσαντάκια με λογότυπα, γόβες με ασπρόμαυρα ντεκόρ, όλα στην υπηρεσία της κομψής ασπρόμαυρης φιγούρας του φετεινού καλοκαιριού.


FASHION ICONS ..FOR CHIC LADIES..
Φλατ μπαλαρίνες, φαρδιές άσπρες ζώνες, ασπρόμαυρα μπικίνι και εσσώρουχα κι αυτά εδώ.


Kαι μια κόκκινη φλογίτσα μέσα στο ασπρόμαυρο..Τη βρίσκω υπέροχη και δίνει τόνο και άποψη. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΕ LUXE FOR LESS..
Κολώνιες πολλές μπορούν να συνοδέψουν τα ασπρόμαυρα σύνολά σας. Προτείνωτο..αγγελικό Angel, το εκκεντρικό της Paloma Piccaso, και το organza[Givenchy] σε αρχαικό μπουκάλι.

.
ΕΒΟΝΥ AND IVORY..LIVE IN PERFECT ARMONY...
http://www.youtube.com/watch?v=sssqBjaTzOU


pretty woman ..elegant in black and white look..Ακολουθώντας την αισθητική της γαλλικής σχολής..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

AND I NEED YOU NOW ..BABY...TONIGHT... AND I NEED YOU MORE THAN EVER....





fly me to the moon and let me play among the stars...fill my heart with love

Click for larger image
Nel blu, dipinto di blu


PERIMENONTAS STH BROXH TO POYTHENA......

HIGH....HIGHER.. HIGHEST

alone in the sun by francesco12corde.

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY
GO TO BFREAKY.COM


HIGH....HIGHER.. HIGHEST

Aγαπουλίνι μου

Dolphin Tricks Images




DARE TO DREAM...DARE TO FLY..
DARE TO BE THE EVER CHOSEN ONE TO
TOUCH THE SKY